Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Hathorok.jpg

kryon_kicsi_150.jpg

 

 

 

 


Élő médiumi közvetítések
2011. szeptember


Ádám András médium közvetítésében megszólalnak:
Hathorok - Kryon

  A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általunk közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási, gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.
A létrejövő erőtér lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.
Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtunk keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt a jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.


Szeptember 3. szombat, 10-18 óráig:
A DNS NEGYEDIK 3 RÉTEGE TANFOLYAM KRYONNAL
A DNS 4 csoportra van szerkesztve, hármasával. A negyedik 3 réteg az isteni minőség az emberben. Ha ez aktiválódik, felismerjük és megértjük magunkban az isteni jelleget, megismerjük az otthon érzését, és a férfi és női energiáink egyensúlyba kerülnek.
A DNS tárol minden információt, ami a létezésünkhöz szükséges. Tartalmazza, hogy kik vagyunk, eddigi földi tapasztalatainkat, megszerzett energiáinkat, jelen-legi lehetőségeinket, életfeladatunkat, a kristályprogramot. Fejlődésünk alapján a DNS folyamatosan változik és tudatosan is változtatható.
Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest, VI., Andrássy út 98. Árnika terem (A Kodály köröndnél)
Az egynapos program ára: 8000,-Ft

Szeptember 7. szerda, 19-21 óráig:
Hathorok - Kryon élő médiumi közvetítés
Fénysziget Gyógyítóközpont
Budapest, XIII, Lehel út 5. I. em. 15/b. 17-es kapucsengő
Belépő: 2000,- Ft

Szeptember 12. hétfő, 19-21 óráig:
Hathorok – Kryon élő médiumi közvetítés a TELIHOLD EREJÉVEL!
Minden telihold és újhold, napja százszoros erővel bír. A Hold ereje és fénye kiteljesedésével hatást fejt ki testünkre, lelkünkre és elménkre. Ilyenkor válunk a leginkább alkalmassá, hogy elengedjük mindazt, ami már nem szolgál bennünket és kifejezzük új teremtési szándékainkat. Fontos az örök változással való megbékélés, ahhoz, hogy ne okozzunk szenvedést magunknak azzal, hogy beleragadunk régi idejét múlt helyzetekbe, mert valamikor jó volt, vagy hogy olyan dolgokhoz ragaszkodunk, ami régen jól szolgált minket, de ma már nincs rá szükségünk. Ha engedjük a körforgást működni az életünkben, mindig lesz helye az újnak, az időszerűnek. Ennek a napnak az energiája alkalmas arra, hogy tudatosan segítsük életünkben ezt a folyamatot.
Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest, VI., Andrássy út 98. Árnika terem (A Kodály köröndnél)
Belépő: 2000,- Ft

Szeptember 14. szerda:
Személyes hangfrekvenciák a Hathoroktól
Minél több embernek keresztül kell mennie az egyéni felemelkedésen, hogy a rezgésszintje, a tudatossága és a benne lévő fény megemelkedjen, ezzel segítve az emberiség kollektív felemelkedését.
Egyéni támogatást szeretnének nyújtani a Hathorok azoknak, akik ezt választják.
A hangfrekvenciák különleges ereje abban rejlik, hogy az elménk szűrője nem tudja értelmezni, így hárítani sem, ezért sejt szintig hatnak. A Hathorok a hang mesterei és ősidők óta tanítják a hangfrekvenciák alkalmazására az emberiséget. A személyre szóló hangfrekvenciákkal segíteni szeretnének egyéni fejlődésünkben a felemelkedés útján. A személyre szóló hangfrekvenciák rögzítésre kerülnek, gyakori hallgatásuk ajánlott. Teljesen egyénre szabottan gyógyító, tisztító, rezgésemelő hatásuk van.
Ára: 8000,-Ft (tartalmazza a hanganyagot)
Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Szeptember 18. vasárnap, 10-18 óráig:
KVANTUM GYÓGYÍTÁS TANFOLYAM KRYONNAL
Képesek vagyunk tudomást szerezni a testünkben zajló folyamatokról. Kommuni-kálhatunk a DNS-el, megszólíthatjuk a sejtjeinket. A testünk egy egész rendszer, vagyis az egész sejtstruktúránkat kell megszólítanunk és az elkezd megváltozni, mert hallgat ránk. Azzal, hogy tudatosan utasításokat adunk a testünknek, öngyógyítást végezhetünk, megújíthatjuk magunkat, lelassíthatjuk az öregedést.
Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest, VI., Andrássy út 98. Árnika terem (A Kodály köröndnél)
Az egynapos program ára: 8000,-Ft

Szeptember 22. csütörtök, 19-21 óráig:
Hathorok - Kryon élő médiumi közvetítés
Életfeladat, megállapodások, karma, fogadalmak, amikkel a Földre születtünk, életünk vázszerkezete, egy kezdeti felállás. Az új energiákban hatalmunk van megváltoztatni, átírni, újratervezni a tiszta szándékunk kifejezésével. Az embe-reknek egyenként megváltozik a tudatossága, élete, azzal hogy emlékezni kezd eredendő Istenségére, teremtő erejére, a benne lévő elfelejtett tudásra, és ez megváltoztatja az egész emberiség valóságát.
Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest, VI., Andrássy út 98. Rekettye terem (A Kodály köröndnél)
Belépő: 2000,- Ft

Szeptember 17. szombat, 15 óra:
Sugárzó Szívek találkozója, a Szeretet Egységének napja
Csoportos gyógyítás, karma oldás
A PROGRAM SORÁN MÉDIUMI KÖZVETÍTÉS VÁRHATÓ!
Szilfa-tisztás, Budakeszi Vadaspark mellett.
Belépő egy mosoly!

Szeptember 28. szerda, 19-21 óráig:
Hathorok – Kryon élő médiumi közvetítés
Klubkönyvtár
Szentendre, Püspökmajor Ltp. Hamvas Béla u. 6.
Belépő: 2000 Ft

Szeptember 30. péntek, 19-21 óráig:
Hathorok - Kryon élő közvetítés
Pestújhely Közösségi Ház
1158 Budapest, Szűcs István u. 45.
Belépő: 2000 Ft

 

Személyes konzultáció Kryonnal és Hathorokkal
Időpont egyeztetés telefonon, ára: 7000 Ft. (Ádám András. +36 20 598-2908)

Személyes konzultáció Ízisszel és Mária Magdolnával
Időpont egyeztetés telefonon, ára: 7000 Ft. (Lukácsi Mária. +36 20 547-5067)

A konzultációk időtartama kb. 1 óra, melyen személyre szólóélő közvetítés várható.
Érdemes előre megfogalmazott konkrét
kérdésekkel érkezni.
A konzultáción elhangzottakat rögzíthetitek.

 

szeretetegysegúj_100.jpg