Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


4-es-kep2_500.jpg

Élő médiumi közvetítések
2012. december

Ádám András és Lukácsi Mária médiumok
közvetítésében megszólalnak:
 Hathorok – Ízisz - Kryon – Mária Magdolna

 

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általunk közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási, gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.
A létrejövő erőtér lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy mindenki abban kapjon segítséget,
amire éppen szüksége van.

Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások
a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtunk keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt
a jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.
 
 

December 4. kedd, 19-21 óráig:
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Felkészülés december 21-i energiaváltásra
Mindannyian tapasztaljuk az új energiák hatására bekövetkező változásokat önmagunkban és az életünkben. A napforduló alkalmával megnyíló energiakapun erőteljesebb és még magasabb rezgésű energia fogja elárasztani a Földet. Ez az energia mindenhol és mindenkire elkezd hatni. Érzelmi, értelmi és tudatossági állapotunk határozza meg, hogy hogyan éljük meg. Mennyire vagyunk nyitottak a megújulásra, egy új kezdetre az élethez való viszonyulásunkban, gondolkodásunkban, érzéseinkben.
Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest VI., Andrássy út 98. Lótusz terem
Belépő: 2000,-Ft

December 12. szerda, 19-21 óráig:12:12:12
Földanya-Mihály Arkangyal élő médiumi közvetítés (Stickel Gábor közvetítésében)
Kristályhangtál meditáció (Vörös Ernő)
A 12.12.12. Az emberiség spirituális hatalmának megnövekedését és a felelősségvállalását jelenti.
Lehetőségünk van az új valóságunkat megteremteni a Földön, az energiák tudatos használatával.
Az ezen a napon nyíló energiaátjárón beáramló energiaminőségek ezt hivatottak segíteni és erősíteni bennünk.
A program során energetikai összekapcsolódást hozunk létre az Izraelben tartózkodó társainkkal, hogy a két csoport kölcsönösen tudja támogatni egymást.
Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: 2000,-Ft

December 18. kedd, 19-21 óráig: A DNS 12. RÉTEGE
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés

Az utolsó három réteg az Isten rétegek, melyek "cselekvő rétegek", ösztönzik az istenit bennünk, az ébredést, a megvilágosodást és az emlékezést. A 12. réteg az Isteni minőség az emberben. Ez az Isten réteg a legistenibb és valóban a bennünk lévő Isten rétege. Ez a legmagasabb rezgésszámú az összes között, a béke, az otthon rezgését adja.
A DNS tárol minden információt, ami a létezésünkhöz szükséges. Tartalmazza, hogy kik vagyunk, eddigi földi tapasztalatainkat, megszerzett energiánkat, jelenlegi lehetőségeinket, életfeladatunkat, a kristályprogramot. Fejlődésünk alapján a DNS folyamatosan változik és tudatosan is változtatható. Bizonyos részeit a rétegekről kapott információk segítségével és személyes szándékunk kifejezésével újraaktiválhatjuk és elkezdhetjük működtetni. Ezzel szunnyadó képességeinket fejlesztjük ki újra.
Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest VI., Andrássy út 98. Lótusz terem
Belépő: 2000,-Ft

December 21. péntek, 19 órától éjjel 01 óráig:
CSOPORTOS MÉDIUMI KÖZVETÍTÉSEK
Ez a TÉLI NAPFORDULÓ egy világkorszak végét is jelenti a Föld és az emberiség életében. Egy új kor hajnalára ébredünk.
Ezen a napon a leghosszabb az éjszaka, a legnagyobb a külső világban a sötétség és ekkor a legnagyobb a fényesség a belső világunkban. Innentől növekszik a nappalok időtartama, a sötétség felett mindig úrrá lesz a világosság. Ez az esemény ez alkalommal egy olyan energia átjárót nyit meg, amin mostantól erőteljesebben és folyamatosan tud beáramolni az az új, nagyon magas rezgésű energia a Földre, amely felgyorsítja a szükséges változásokat, a régi energiáktól való megtisztulást, belső átlényegülésünket, tudatosságunk fejlődését. Testünk, elménk, szívünk fénnyel való feltöltődése megváltoztatja szemléletünket a létezéssel kapcsolatban. A mostantól jelenlévő energiák hatására teremtő erőnk megsokszorozódik. Gondolataink, érzéseink, szándékaink gyorsan változtatják a valóságunkat. Eddig tartott a felkészülés ideje, hogy Isten tudatos társteremtőivé váljunk.
Égi segítőink, angyalok, fénylények, felemelkedett mesterek felkészítenek a magasabb szintre ugrásra, velünk együtt ünnepelnek és átvezetnek bennünket az új korba vezető hídon.

A program:

  • Hathorok - Aethos meditáció
  • Mihály Arkangyal-Zadkiel Arkangyal-Raffael Arkangyal
  • Hathorok-Ízisz-Földanya
  • Jézus-Mária-Mária Magdolna
  • Kryon

A szünetekben lehetőség lesz enni, inni, beszélgetni. Örömmel vesszük ha, önkéntes alapon valaki hoz egy kis harapnivalót, sütit, üdítőt stb., amit a többiekkel is megoszt.

A programra előzetes bejelentkezés nem szükséges!

Sziddhárta Közösségi Ház (MagNet Ház)

Budapest VI., Andrássy út 98. Galagonya terem
Belépő: 3500,-Ft

December 28. péntek, 19-21 óráig: A TELIHOLD EREJÉVEL!
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna-Földanya (Stickel Gábor közvetítésében)
élő médiumi közvetítés

Minden telihold és újhold napja százszoros erővel bír. A Hold ereje és fénye kiteljesedésével hatást fejt ki testünkre, lelkünkre és elménkre. Ilyenkor válunk a leginkább alkalmassá, hogy elengedjük mindazt, ami már nem szolgál bennünket és kifejezzük új teremtési szándékainkat. Fontos az örök változással való megbékélés, ahhoz, hogy ne okozzunk szenvedést magunknak azzal, hogy beleragadunk régi idejétmúlt helyzetekbe, mert valamikor jó volt, vagy olyan dolgokhoz ragaszkodunk, ami régen jól szolgált minket, de ma már nincs rá szükségünk. Ha engedjük a körforgást működni az életünkben, mindig lesz helye az újnak, az időszerűnek.
Ennek a napnak az energiája alkalmas arra, hogy tudatosan segítsük életünkben ezt a folyamatot.
Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: 2000,-Ft

December 29. szombat, 11 óra:

Sugárzó szívek találkozója, a Szeretet Egységének napja
Csoportos gyógyítás, karma oldás
A PROGRAM SORÁN MÉDIUMI KÖZVETÍTÉS VÁRHATÓ!
Békásmegyer, Kálvária domb
Belépő egy mosoly!

Szeretettel várunk mindenkit!

kalvaria_terkep.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

szeretetegysegúj_100.jpg