Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

4-es-kep2_500.jpg

Élő médiumi közvetítések
2012. július

Ádám András és Lukácsi Mária médiumok
közvetítésében megszólalnak:
 Hathorok – Ízisz - Kryon – Mária Magdolna

 

Július 3. kedd, 19-21 óráig: TELIHOLD EREJÉVEL!
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Minden telihold és újhold napja százszoros erővel bír. A Hold ereje és fénye kiteljesedésével hatást fejt ki testünkre, lelkünkre és elménkre. Ilyenkor válunk a leginkább alkalmassá, hogy elengedjük mindazt, ami már nem szolgál bennünket és kifejezzük új teremtési szándékainkat. Fontos az örök változással való megbékélés, ahhoz, hogy ne okozzunk szenvedést magunknak azzal, hogy beleragadunk régi idejétmúlt helyzetekbe, mert valamikor jó volt, vagy olyan dolgokhoz ragaszkodunk, ami régen jól szolgált minket, de ma már nincs rá szükségünk. Ha engedjük a körforgást működni az életünkben, mindig lesz helye az újnak, az időszerűnek.
Ennek a napnak az energiája alkalmas arra, hogy tudatosan segítsük életünkben ezt a folyamatot.
Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest, VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: 2000,-Ft

Július 7. szombat, 10-17 óráig:
AZ EMBERI SZÍV BÉKÉJE KRYONNAL ÉS A HATHOROKKAL TANFOLYAM
Amikor az ember megbékél az élettel. Megváltozó tudatosságunkkal egyre inkább megismerjük az igazságot, magasabb bölcsességgel látunk rá a régi energián alapuló eseményekre és megnő bennünk a megértés, elfogadás. Ez türelmessé és békéssé tesz bennünket, megnöveli a fényünket és megváltoztatja a szívünket. Ez a változás messzire hat. Az emberi szív békéje hozza létre az igazi békét a Földön.
Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest, VI., Andrássy út 98. Kankalin terem
A tanfolyam díja: 8000,- Ft

Július 7. szombat, 19-21 óráig: 7:7
A hetes szám, a teremtés száma, és azok a minőségek tartoznak hozzá, amik az érzékfeletti érzékelést teszik lehetővé számunkra, amik az anyagi világból kiemelnek bennünket. Ezeknek a minőségeknek az erősítése magunkban erősíti a belső hangunkat, intuíciónkat...
Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest, VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: 2000,-Ft

Július 11. szerda, 19-21 óráig: DNS 7.réteg
A hetedik réteg a három lemúriai réteg egyike. A 7-es és a 8-as réteg a "lemúriai páros rétegek". Ezt a réteget a Plejádoktól kaptuk isteni kiegészítőül a normál földi DNS készletünkhöz. Az intuitív interdimenzionális érzékelés, mellyel a lemúriaiak rendelkeztek és amely azt is jelenti, hogy "Feltárult Istenség".
A DNS tárol minden információt, ami a létezésünkhöz szükséges. Tartalmazza, hogy kik vagyunk, eddigi földi tapasztalatainkat, megszerzett energiánkat, jelenlegi lehetőségeinket, életfeladatunkat, a kristályprogramot. Fejlődésünk alapján a DNS folyamatosan változik és tudatosan is változtatható. Bizonyos részeit a rétegekről kapott információk segítségével és személyes szándékunk kifejezésével újraaktiválhatjuk és elkezdhetjük működtetni. Ezzel szunnyadó képességeinket fejlesztjük ki újra.
Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest, VI., Andrássy út 98. Galagonya terem
Belépő: 2000,-Ft

Július 18. szerda, 19-21 óráig:
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
A kapcsolatokat, párkapcsolatokat tisztázó energiák munkálkodását tapasztalhatjuk meg ebben az időszakban. Kapcsolataink felbomolhatnak, új alapokra kerülhetnek, átalakulhatnak aszerint, ahogyan belső változásunk, új valóságunk megkívánja. Ahhoz, hogy találkozzunk életünk párjával, nagy lépést tehetünk előre azzal, ha érezelmileg, gondolatainkban lezárjuk régi befejezetlen kapcsolatainkat. Feloldjuk, elengedjük az ezekben a kapcsolatokban keletkezett félelmeinket, féltékenységünket, bizonytalanságunkat stb.
Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest, VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: 2000,-Ft

Július 23. hétfő, 18-21 óráig: TÍZMILLIÓSZOROS NAP!
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
A beáramló mindenre kiterjedő, átalakító, megújító új energiák elősegítik az önmagunkon belül, életünkben és a világban, végbemenő változást. Ezt a folyamatot tudatosan segíthetjük a TÍZMILLIÓSZOROS NAP erejével.
A tibetiek szerint ilyenkor minden gondolatunk, szavunk, szándékunk, cselekedetünk lényegesen nagyobb teremtőerővel bír. Életünk minden pillanatában teremtünk, de ezeken a napokon szándékaink tőlünk függetlenül hatalmas energetikai támogatást kapnak. Ezeknek az energetikailag erős napoknak a figyelemmel kísérése az egész világon elterjedt.
Érdemes ezen a napon arra összpontosítani, hogy mit szeretnénk megteremteni, bevonzani, hogy életünk kiteljesedhessen, miben szeretnénk változni, milyen új gondolatmintával szeretnénk azonosulni, hogy szerető kapcsolatokat, bőséget, a teljességünket hozzuk létre. Kifejezhetjük elengedési szándékunkat mindazzal kapcsolatban, amitől meg szeretnénk válni, ami már nem boldogít bennünket. Legyen az elavult gondolatminta, rossz szokás, téves hiedelmek, túlélt élethelyzet, körülmény, személy, aki visszahúz, hátráltat, bármilyen minőség, ami már nem szolgál bennünket, nincs helye megújuló valóságunkban. A nap energiájának teremtőerejét felhasználhatjuk az egész emberiség felemelkedéséi folyamatának segítésére.
A valóságunkat mi magunk teremtjük, sokkal inkább, mint eddig bármikor. Ideje átéreznünk ennek a felelősségét és tudatosan élni teremtőerőnkkel. Belső világunk alakítja életünket. Ha másmilyen életet szeretnénk, a belső átalakulással kell kezdeni.
Azért tartjuk fontosnak ezt a programot, mert ha napközben nem is tudunk erre megfelelő mértékben figyelmet fordítani, este égi vezettetéssel megtehetjük.
Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest, VI., Andrássy út 98. Lótusz terem
Belépő: 2000,-Ft

Július 25. szerda, 19-21 óráig:
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Klubkönyvtár
Szentendre, Püspökmajor Ltp. Hamvas Béla u. 6.
Belépő: 2000 Ft

Július 28. szombat, 10 óra:
Sugárzó Szívek találkozója, a Szeretet Egységének napja
Csoportos gyógyítás, karma oldás
A PROGRAM SORÁN MÉDIUMI KÖZVETÍTÉS VÁRHATÓ!
Békásmegyer, Kálvária domb
Belépő egy mosoly!

kalvaria_terkep.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Július 29. vasárnap, 10-18 órág:
AZ EGYSÉGÉLMÉNY MEGTAPASZTALÁSA AZ ELKÜLÖNÜLÉS ÉRZÉSÉNEK FELOLDÁSÁVAL KRYONNAL ÉS A HATHOROKKAL
Az egységben lét lépcsőfokainak megtapasztalásában kapunk támogatást égi segítőinktől. Egységbe kerülünk önmagunkkal, lényünk különböző részeivel, az emberiség nagy családjával, és megéljük a MINDEN EGY érzését. Lebontjuk az elkülönülés falait, amiket magunk köré építettünk, hogy megtapasztaljuk Istentől, a Szeretettől való eltávolodás következményeit. Ennek a megtapasztalásnak az ideje lejárt. Visszafordultunk, és most azt az utat járjuk, ami visszavezet minket az EGYSÉGBE.
Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest, VI., Andrássy út 98. Kankalin terem
A tanfolyam díja: 8000,- Ft