Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

4-es-kep2_500.jpg

Élő médiumi közvetítések
2012. március

Ádám András és Lukácsi Mária médiumok
közvetítésében megszólalnak:
 Hathorok – Ízisz - Kryon – Mária Magdolna

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általunk közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási, gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.
A létrejövő erőtér lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.

Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtunk keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt a jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.

 

Március 3. szombat, 10-17 óráig:
A HANGREZGÉSEKET HASZNÁLHATJUK KULCSKÉNT A FELEMELKEDÉSHEZ TANFOLYAM A HATHOROKKAL ÉS KRYONNAL
Azzal, hogy az ember elszakadt a természettől, saját Isteniségétől is távolabb került. A természetes világgal való összehangolódás a tudatunkat is módosítja. Az "otthon" egy tudatállapot, a rezgésünk dönti el az összekapcsolódást. Ennek elérésében segít a Négy Szent Elemre való ráhangolódás. Az elemek ott vannak bennünk és körülöttünk, nevük rezegtetése a tudat és az érzékelés megváltozását segíti elő. A Földön és bennünk is új egyensúlyi állapot van kialakulóban, aminek a létrejöttét a hangrezgések hatásának ismeretével és használatával elősegíthetjük. Ebben nyújt gyakorlati útmutatást a tanfolyam.
Sziddhárta Közösségi Ház

Budapest, VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
A tanfolyam díja: 8000,- Ft
Ha jelentkeztek a tanfolyamra, kérlek jelezzétek, hogy kértek-e ebédet!
3 fogásos indiai vega kaja, 1200,-Ft.
 
Március 3. szombat, 19 órától, a tanfolyam után: 3:3
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
A beáramló energiák a 3-as szám rezgésének minőségeit  és a test-lélek-szellem hármasságának harmóniáját erősítik bennünk.
Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest, VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: 2000,-Ft


Március 8. csütörtök, 19-21 óráig: A TELIHOLD EREJÉVEL!
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Minden telihold és újhold napja százszoros erővel bír. A Hold ereje és fénye kiteljesedésével hatást fejt ki testünkre, lelkünkre és elménkre. Ilyenkor válunk a leginkább alkalmassá, hogy elengedjük mindazt, ami már nem szolgál bennünket és kifejezzük új teremtési szándékainkat.
Fontos az örök változással való megbékélés, ahhoz, hogy ne okozzunk szenvedést magunknak azzal, hogy beleragadunk régi idejét múlt helyzetekbe, mert valamikor jó volt, vagy hogy olyan dolgokhoz ragaszkodunk, ami régen jól szolgált minket, de ma már nincs rá szükségünk. Ha engedjük a körforgást működni az életünkben, mindig lesz helye az újnak, az időszerűnek. Ennek a napnak az energiája alkalmas arra, hogy tudatosan segítsük életünkben ezt a folyamatot.
Sziddhárta Közösségi Ház

Budapest, VI., Andrássy út 98. Galagonya terem
Belépő: 2000,-Ft

Március 12. hétfő, 19-21 óráig:
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Fénysziget Gyógyítóközpont
Budapest, XIII, Lehel út 5. I. em. 15/b. 17-es kapucsengő

Belépő: 2000,- Ft
 
Március 14. szerda, 19-21 óráig:
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
A DNS 3. RÉTEGE! Az első 3 réteg a legfontosabb számunkra a mindennapi életben. A DNS tárol minden információt, ami a létezésünkhöz szükséges. Tartalmazza, hogy kik vagyunk, eddigi földi tapasztalatainkat, megszerzett energiánkat, jelenlegi lehetőségeinket, életfeladatunkat, a kristályprogramot. Fejlődésünk alapján a DNS folyamatosan változik és tudatosan is változtatható. Bizonyos részeit a rétegekről kapott információk segítségével és személyes szándékunk kifejezésével újraaktiválhatjuk és elkezdhetjük működtetni. Ezzel szunnyadó képességeinket fejlesztjük ki újra.
Sziddhárta Közösségi Ház

Budapest, VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: 2000,-Ft

Március 17. szombat, 10-18 óráig:  BELSŐ ÁTHANGOLÓDÁS TANFOLYAM
KRYONNAL ÉS A HATHOROKKAL
Az egyéni tudatváltást, felemelkedést úgy tudjuk meglépni, ha megtanuljuk függetleníteni magunkat, gondolkodásunkat, érzelmeinket a bennünket körülvevő világtól, amelyben jelenleg még élünk.
A régi rendszerek életben tartásának érdekében a külvilág felől többnyire olyan információk ömlenek felénk, amelyek erősítik félelmeinket, korlátainkat, a túlélő üzemmódot. Ahhoz, hogy ez a világ megváltozzon, minél többünknek kell belül áthangolódnunk, hogy a látszatvilág mögött meglássuk a valóságot. Ha tudatosan kezdünk élni és nem gépiesen a régi beidegződések, megszokások szerint, kitárul előttünk a valóság, ami tele van megoldásokkal, lehetőségekkel az örömteli, teljes élethez.
A tanfolyam a gondolati, érzelmi tisztulást, áthangolódást, önvalónkra ébredést segíti elő.
Fénysziget Gyógyítóközpont

Budapest, XIII, Lehel út 5. I. em. 15/b. 17-es kapucsengő
A tanfolyam díja: 8000,-Ft
 
Március 20. kedd, 19-21 óráig: TAVASZI NAPFORDULÓ!
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Több közvetítésben elhangzott már, hogy a napfordulók, napéjegyenlőségek, tripla dátumok olyan energiaátjárót nyitnak meg, amelyen erőteljesebben tudnak leáramolni a Föld és az emberiség felemelkedését segítő, támogató frekvenciák. Ha megnyitjuk magunkat, a tavaszi napéjegyenlőség, napforduló alkalmával a megtisztulás, újjászületés, megújulás, a fény uralomra kerülésének energiái átmossák lelkünket. A múlt lezárása elengedhetetlen feltétele a megújulásnak.
Ilyenkor érdemes csoportokba gyűlni és közös meditációban kihasználni ezeket a különleges alkalmakat. Az általunk közvetített entitások segítenek lehozni és befogadni ezeket a rendkívüli kódolt energiákat.
Fénysziget Gyógyítóközpont

Budapest, XIII, Lehel út 5. I. em. 15/b. 17-es kapucsengő

Belépő: 2000,- Ft

Március 21. szerda, 19-21 óráig:
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Klubkönyvtár
Szentendre, Püspökmajor Ltp. Hamvas Béla u. 6.
Belépő: 2000 Ft

Március 24. szombat, 11 óra:
Sugárzó Szívek találkozója, a Szeretet Egységének napja
Csoportos gyógyítás, karma oldás
A PROGRAM SORÁN MÉDIUMI KÖZVETÍTÉS VÁRHATÓ!
Békásmegyer,
Kálvária domb
Belépő egy mosoly!
Megközelíthető: Batthyányi tér és Szentendre közötti hévvonal Békásmegyeri megállójánál kell leszállni, onnan a 143-as busszal az Égető utcáig. A dombra 3 oldalról is fel lehet menni.
Lásd a térképen:

kalvaria_terkep.jpg

Szeretettel várunk mindenkit!

Március 31. szombat, 10-18 óráig: ENERGIATESTEK TANFOLYAM
A HATHOROKKAL ÉS KRYONNAL
Az energia szemszögéből egy ember, fizikai megtestesülésében, egymást átszövő energiamezőkből áll, mint például a KA-test, érzelmi, kauzális és asztráltest. Az első, ami a legnyilvánvalóbb számunkra a fizikai test, amivel összefonódva következnek a finomabb testek. A tanfolyam témája a különböző energiamezők megismerése, tisztítása, erősítése, ami kihat a fizikai test állapotára és segíti a magasabb tudatszint elérését.
Sziddhárta Közösségi Ház

Budapest, VI., Andrássy út 98. Boróka terem
Belépő: 8000,-Ft
 
 
Személyes konzultáció Kryonnal és Hathorokkal
Időpont egyeztetés telefonon, ára: 7000 Ft.
(Ádám András. +36 20 598-2908)

Személyes konzultáció Ízisszel és Mária Magdolnával

Időpont egyeztetés telefonon, ára: 7000 Ft.
(Lukácsi Mária. +36 20 547-5067)
 

szeretetegysegúj_100.jpg