Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


4-es-kep2_500.jpg

Élő médiumi közvetítések
2013. augusztus

Ádám András és Lukácsi Mária médiumok
közvetítésében megszólalnak:
 Hathorok – Ízisz - Kryon – Mária Magdolna

 

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általunk közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási, gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.
A létrejövő erőtér lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.

Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások
a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtunk keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt
a jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.
 
 

Augusztus 1. csütörtök, 19-21 óráig: AZ ŐSI EGYIPTOMI BELSŐ ALKÍMIA GYAKORLÁSA, SZAKRÁLIS PÁRKAPCSOLAT
Ízisz-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Ennek a programnak a témája a KA-test szerepe és az ősi egyiptomi alkímia módszereinek megismerése. A spirituális fejlődéshez sok finomenergiára van szükségünk. Ehhez a KA-testünk rendszeres feltöltésével juthatunk hozzá.
A belső alkímia fontos aspektusa a legerősebb energiánk, a szexuális energia átalakítása. A belső alkímia célja önmagunk legmagasabb minőségeinek feltárása. Amikor ez megvalósul, feltölt bennünket a legmagasabb szintű
életerő-energia, megfiatalodunk, élettelivé válunk és rendelkezni fogunk a tudatos teremtéshez szükséges energiával.
Ezen a programon égi segítőink megismertetik velünk a szakrális párkapcsolat alapjait.

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: 2000,-Ft

Augusztus 3 szombat, 10-18 óráig:
Félelem oldás, elengedés, blokkok oldása sorozat 1. A halál.
Ezeken a találkozókon égi segítőink és természetesen mindenkinek a személyes segítői abban segítenek, hogy el tudjuk fogadni azokat az eseményeket amik mindig is az életünk része volt és lesz is! Az első részen a halálhoz való viszonyulásunk fog megváltozni. Természetesen egyéni elengedések, oldások lesznek, de lesz csoport energia oldás is, hogy a világban az embereknek tudja mindenki közvetíteni a szeretetet.
Úgy érzem, hogy a találkozó címében amit átadtak nekem minden benne van!
Több részből fog állni és minden résznek más lesz a témája.

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Boróka terem
Belépő: 8000,-Ft

A programra bejelentkezés szükséges!
Ha jelentkeztek a tanfolyamra, kérlek jelezzétek, hogy kértek-e ebédet! 3 fogásos indiai vega kaja, 1200,-Ft

Augusztus 5. hétfő, 19-21 óráig: Az emberiség kihívásai a jelen korban a jelen energiáiban!
Ezen a programon égi segítőink abban adnak tanácsokat segítséget, hogy hogyan kezeljük életünkben a megoldásra váró feladatokat, az elénk kerülő kihívásokat! A Hathorok gyakorlati tanácsot szeretnének átadni, hogy könnyebb tudjunk dönteni! A Felsőbb Énünkkel való kapcsolat felvételben fognak segíteni! Nagyon fontos a tiszta kapcsolat mert a Felsőbb Énünk egyenlőre jobban látja az életünkben rejlő potenciálokat! Később mi is látni fogjuk az életünket!     
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem

Belépő: 2000,-Ft

Augusztus 8. csütörtök, 19-21 óráig: AZ ÁTVÁLTOZÁS MISZTÉRIUMA
Ízisz-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Ott él bennünk mindaz, aki valaha voltunk, és mindaz, akivé válhatunk a jövőben. Jelenlegi énünk, aki éppen vagyunk, a kettő között halad. Ők velünk jönnek az úton, a régi hátulról tol, a jövőbeni énünk pedig fogja a kezünket és húz előre. A változás folyamatos, nem lehet megállni, mert segítőink, az élet továbblöknek, ha nem akarunk magunktól haladni abban az ütemben, ahogyan elterveztük a fejlődésünket. Minden felgyorsult körülöttünk, az úton való haladásunk is. Ezen az estén útmutatást kapunk, hogyan tudjuk a megfelelő időben megtenni a szükséges lépéseinket a fejlődésünk útján anélkül, hogy az élet kényszerítene bennünket rá. Általában belső változásról átalakulásról van szó, de tudjuk, hogy minden belső változás megjelenik valamilyen formában a külvilágunkban is.
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: 2000,-Ft

 

Augusztus 12. hétfő, 19-21 óráig: A boldogság megélése! Kryonnal és a Hathorokkal!
Az emberek többsége nem mer boldog lenni azért, mert mit szólnak a többiek! Az emberek többsége nem tud boldog lenni, mert függővé teszik valamitől! Az emberek többsége nem mer boldog lenni mert azt mondják, hogy mire, miért lennék boldog? Nem jár nekem! Itt az ideje, hogy feloldódjanak ezek a téves hiedelmek, amelyek a régi energia maradványai. Ezen a programon égi segítőink abban adnak tanácsokat segítséget, hogy merjünk igenis boldogok lenni még akkor is ha úgy látjuk, hogy nincsen rá semmi okunk mert az életünk nem úgy alakul, ahogyan mi elterveztük. A Hathorok a hangfrekvenciáikkal szeretnék kioldani azokat az energia blokkokat, amik megakadályoznak bennünket a boldogság megélésében. Kryon a szeretet energiájával segít ebben és praktikus tanácsokkal lát el mindenkit.   
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft

 

Augusztus 15. csütörtök, 19-21 óráig: ÚTON A TELJESSÉG FELÉ II.
Ízisz-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
A teljesség, amikor megéljük a létezést anélkül, hogy abból bármit kizárnánk, vagy elutasítanánk. Amikor megéljük a teljességet, nem különülünk el a létezés semmilyen megnyilvánulásától. Nem szabunk korlátokat neki félelemből, előítéletből. Elfogadás nélkül, az elzárkózásunkkal nem tudjuk megjavítani a dolgokat, mert akkor nem tudunk hatni rájuk. Minél inkább eggyé tudunk válni a mindenséggel, lényünk annál inkább képes átalakítani a világunk árnyékos oldalát. Ezeken a programokon égi segítőink vezetnek bennünket ezen az úton, és segítségükkel tudatosíthatunk és feloldhatunk magunkban minden akadályt, ami ebben eddig gátolt minket.
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft

 

Augusztus 17. szombat, 10-18 óráig: SZEMÉLYES KÜLDETÉSÜNK ÍZISSZEL ÉS MÁRIA MAGDOLNÁVAL
Minden ember hoz magával az életébe egy küldetést. Valami olyan dolgot, amihez különleges képességei vannak, valamit, amiben jó. Kivétel nélkül, mindannyian jók vagyunk valamiben. Fontos, hogy erre rátaláljunk, mert ez ad igazi értelmet az életünknek, általa érezzük azt, hogy adunk valamit a világnak és az ebben a dologban elért sikereink adnak erőt, önbizalmat az életünk más területeinek megoldásához.
Van akinél ez teljesen nyilvánvaló, van akinek rá kell találnia magában. Ezen a programon égi segítőink gyakorlatokkal és útmutatással támogatnak bennünket abban, hogy körvonalazódjon bennünk személyes küldetésünk.

Ha jelentkeztek a programra, kérlek jelezzétek, hogy kértek-e ebédet! Indiai vega kaja, 1200,-Ft.

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Boróka terem
Belépő: 8000,-Ft

 

Augusztus 19. hétfő, 19-21 óráig: Telihold energiájára való felkészülés! Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal!
Ezen a találkozón égi segítőink abban adnak segítséget, hogy az előttünk álló telihold energiáit könnyedén betudjuk fogadni! Ez a telihold is az év egyik legerősebb teliholdja! Mint már többször elmondták, hogy ez az év a hold éve, és igen intenzív tisztulásokon, elengedéseken, blokk oldásokon megyünk, mehetünk keresztül! Ezen a találkozón is és ebben az évben is lehetőségünk van arra, hogy elengedjük végre a régi energia maradványait, azokat az energiákat amelyek már nem működnek az életünkben, amelyek csak akadályoznak bennünket!            
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft

 

Augusztus 21. szerda, 19-21 óráig: A TELIHOLD EREJÉVEL!
Ízisz-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
A telihold energiája erős hatást gyakorol a testi, lelki, szellemi folyamatainkra. Az augusztusi telihold az érzelmi életünkre és a spiritualitásunkra lesz nagy hatással. Erősödik az intuíciónk, könnyebben meghalljuk a belső hangunkat. Könnyebben tudunk őszintén beszélni az érzéseinkről, de a külső érzelmi hatások is könnyebben átragadnak ránk. Lehetőségünk van elengedni a bennünk lévő negatív érzéseket, régi, elavult érzelmi- és gondolatmintákat, amik hátráltatnak bennünket. Égi segítőink az élet sebeinek begyógyításában is segítenek nekünk, hogy nyitott szívvel tudjunk élni,  el tudjuk fogadni az élet ajándékait, amik várnak ránk.
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft

 

Augusztus 26. hétfő, 19-21 óráig: Az emberi játszmák, drámák elengedése, oldása! Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal!
Ezen a találkozón égi segítőink abban adnak segítséget, hogy az emberekben zajló játszmázási energiát elkezdjük elengedni. Nem élhetjük  az életünket tovább úgy, hogy az energia rendszerünk, a tudatunk nem kezd el tisztulni, megváltozni. Az emberek általában szeretik a játszmákat, a drámákat, amik még működtek a régi energiában. De, az új kor adományában már nem működnek! A mi feladatunk tudatosan kizárni az életünkből ezeket a rezgéseket. Ha tovább szeretnénk fejlődni spirituálisan, akkor ezt a döntést is meg kell végre hoznunk! A Hathorok a hangfrekvenciákkal segítenek elindítani a folyamatot.              
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft

Augusztus 29. csütörtök, 19-21 óráig:
AZ ÉLET TÖRVÉNYSZERŰSÉGEINEK TUDATOS MEGÉLÉSE I. RÉSZ

Ízisz-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Ahhoz, hogy jól éljük meg az életünket, és egyformán tudjuk értékelni minden pillanatát, meg kell értenünk az élet törvényszerűségeit, ritmusát, egyéni életünk szükségszerű periódusait. Mindannyiunk életében vannak mozgalmasabb időszakok, amikor történnek a dolgok, és vannak csendesebb, nyugalmasabb időszakok, amikor feldolgozhatjuk a tapasztalatainkat és felkészülhetünk az elkövetkezendő nagyobb történésekre. Mindkét időszakra egyformán szükség van a fejlődéshez, ahogyan a nappalra és az éjszakára is. Amíg ezt nem értjük meg, és nem érzünk rá saját életünk ritmusára, nem érezzük jól magunkat, mert a csendes időszakokban türelmetlenek vagyunk, erőltetjük, sürgetjük a dolgokat és nem tudjuk kihasználni ezt az értékes időt...
Ezen az estén égi segítőink tudatosságunk ezzel kapcsolatos korlátainak feloldásában, rossz beidegződéseink, megrögzöttségeink feloldásában támogatnak bennünket.

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem

Belépő: 2000,-Ft