Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013. decemberi program

 

4-es-kep2_500.jpg

 

Élő médiumi közvetítések
2013. december

Ádám András és Lukácsi Mária médiumok
közvetítésében megszólalnak:
 Hathorok – Ízisz - Kryon – Mária Magdolna

 

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általunk közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási, gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.
A létrejövő erőtér lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.

Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások
a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtunk keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt
a jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.

 

December 2. hétfő, 19-21 óráig: Miért kell a spiritualitás? Földanyával, Mihály Arkangyallal

Számtalanszor feltesszük a kérdést magunkban: vajon kell-e az életünkhöz a spiritualitás? Mit változtat(hat) az életünkön? Segít, vagy hátráltat minket? Milyen hatása lehet az életre? Gaia és Mihály arkangyal a spiritualitás alapvető kérdéseibe vezet be minket, hogy tisztábban lássunk, hogy megértsük és megérezzük azokat a tanácsokat, tanításokat, amiket eddig kaptunk segítőinktől.

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: 2000,-Ft

 

December 5. csütörtök, 19-21 óráig: BELSŐ EGYENSÚLY MEGTEREMTÉSE
Ízisz-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Az Univerzum egyensúlyra törekszik. Minden számlát előbb vagy utóbb kiegyenlít. Ezen a törvényen alapul a karma. Hatalmunkban áll kilépni ebből a folyamatból, és megteremteni a saját belső egyensúlyunkat a valódi megbocsátás és a tudatos elengedés által. Ezen az estén ebben kapunk támogatást égi segítőinktől.
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Kankalin terem
Belépő: 2000,-Ft


December 8. vasárnap, 10-18 óráig:
TEREMTŐ ERŐNK MEGTISZTÍTÁSA ÍZISSZEL ÉS MÁRIA MAGDOLNÁVAL
A bennünk rejlő erő semleges. Hatalmunkban áll irányt adni neki. Képesek vagyunk pusztítani vele, de békét és beteljesülést is teremthetünk. Érzéseinken, szándékainkon, vágyainkon múlik. Engedjük, hogy a problémák uralják az életünket, vagy a szabadságot választjuk, és a tiszta erőnkkel teremtünk. Ezen az egész napos programon a belső szabadság elérésében és a teremtő erőnk megtisztításában és felszabadításában kapunk segítséget.

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Boróka terem
Belépő: 8000,-Ft

Ha jelentkeztek a programra, kérlek jelezzétek, hogy kértek-e ebédet!
3 fogásos indiai vega kaja, 1200,-Ft

 

December 9, hétfő, 19-21 óráig: Az Új Ösvény. Földanyával, Mihály Arkangyallal

A programon azok is részt vehetnek, akik az előzőn nem voltak jelen!

2012. december 21. sok ember életében a csalódás napját jelenti. A média "segítségével" sikerült létrehozni egy olyan állapotot, mely sok emberben az elfordulást, a régihez való visszatérést hozta el. Vajon így kell ennek lennie? Vajon mégis az a jó, ami a régi, jól megszokottat hozza vissza az életünkbe? Ez a program kapcsolódik az előző témához, hogy rálássunk azokra a lehetőségeinkre, melyek itt vannak velünk. Hogy mikor látjuk meg őket? Ha merünk változtatni, ha merünk egy új úton, egy Új Ösvényen elindulni.

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft
 

December 12. csütörtök, 19-21 óráig: VÁLJ AZZÁ, AKI LENNI SZERETNÉL!
Ízisz-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Ahhoz, hogy az elképzelt és a valódi eggyé váljon, a kettősségből harmóniát kell teremteni. A belső változás, a tudatosodás már előrébb van, mint a jelen valósága. Ezen az estén abban kapunk útmutatást, hogy hogyan tudjuk segíteni ezt a folyamatot.

MagNet Ház (Sziddhárta)

Budapest VI., Andrássy út 98. Kankalin terem
Belépő: 2000,-Ft


December 16. hétfő, 18-
21 óráig: Az Atlantiszi oldás a telihold energiájában. Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal

Ezen a találkozón égi és személyes segítőink abban szeretnének segítséget nyújtani, hogy elengedjük Atlantisszal kapcsolatos tévhiteinket. Azt mondta Kryon Lee Carrollon keresztűl, hogy "túl sokat foglalkozunk Atlantisszal, pedig Lemúria fontosabb!" Azt is mondta, hogy "engedjünk el minden tévhitet Atlantisszal kapcsolatban!" Ezért kértek meg erre a találkozóra. Spirituális fejlődésünkben, ébredésünkben akadályoz - akár tudat alatt is - sok minden Atlantisz miatt. A telihold energiája, mint tudjuk, igen erős és segít az oldásban, elengedésben, hogy végre megszabaduljunk a terhektől. A Hathorok Atlantisz bukása előtt érkeztek meg hozzánk, hogy segítsenek a tudás megőrzésében. Ezen az estén segítenek, hogy emlékezzünk végre az igazságra a tudásra, az erőre.

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Rekettye terem.
Belépő: 2000,-Ft
 

December 19. csütörtök, 19-21 óráig:
JÉZUS ELJÖVETELÉNEK VALÓDI CÉLJA AKKOR ÉS MOST

Ízisz-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
A Mesterek mesterének Jézus születésének ünnepe közeledik.
A vallásos megközelítésen kívül is sokféle elmélet, hiedelem él a köztudatban  az Ő személyével kapcsolatban. Tény, hogy a Földi élete, jelenléte nagy hatással volt és van az emberiségre. Ezen az estén égi segítőink Jézus küldetésének valódi céljáról, második eljövetelének formájáról szeretnének beszélni nekünk.
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Kankalin terem
Belépő: 2000,-FtDecember 21, szombat, 10-
18-ig: Félelem oldás sorozat V. A Család. Kryonnal, Hathorokkal.

Ezen a találkozón a családdal kapcsolatos félelmeinket szeretnék oldani. Tudjuk jól, hogy sokszor pont a közeli hozzánk tartozók törik a legtöbb borsot az orrunk alá, így sokszor a csend, nyugalom, béke fenntartása érdekében lenyeljük azokat a bizonyos békákat, pedig nem kéne! Égi segítőink abban szeretnének segítséget nyújtani, hogy hogyan kezeljük ezeket a helyzeteket, hogy érzelmileg, lelkileg senki ne sérüljön, hogy ne hozzunk létre újabb és újabb karmákat. Karácsony ellőtt lehet, hogy nem is árt egy ilyen! :-) A folyamatot az is segíti, hogy ezen a napon energia kapu nyílik!

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: 8000,-Ft

A programra bejelentkezés szükséges!
Ha jelentkeztek a szombati találkozóra, kérlek jelezzétek, hogy kértek-e ebédet! 3 fogásos indiai vega kaja, 1200,-Ft.

December 21. szombat, 19-21 óráig: Téli napforduló, Fényenergia kapu nyílással! Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal

Mint minden napfordulón és napéjegyenlőségen energia kapu nyílik, ez most is így lesz. Ezen a napon a legtöbb a sötét órák száma és a legkevesebb a világosság óráinak száma. Az energia kapu magától kezd el szélesebbre nyílni - meghozva újra a lehetőségét annak, hogy az emberek végre tényleg elinduljanak a fény, az igazság felé.

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: 2000,-Ft