Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


4-es-kep2_500.jpg

Élő médiumi közvetítések
2013. július

Ádám András és Lukácsi Mária médiumok
közvetítésében megszólalnak:
 Hathorok – Ízisz - Kryon – Mária Magdolna

 

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általunk közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási, gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.
A létrejövő erőtér lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.

Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások
a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtunk keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt
a jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.

 

Július 1. hétfő, 19-21 óráig: AZ ŐSI EGYIPTOMI BELSŐ ALKÍMIA II.
Hathorok-Ízisz élő médiumi közvetítés
CSAKRATISZTÍTÁS A HATHOROK HANGFREKVENCIÁIVAL
Ennek a programnak a témája a KA-test szerepe és az ősi egyiptomi alkímia módszereinek megismerése. A spirituális fejlődéshez sok finomenergiára van szükségünk. Ehhez a KA-testünk rendszeres feltöltésével juthatunk hozzá.
A belső alkímia fontos aspektusa a legerősebb energiánk, a szexuális energia átalakítása.
A belső alkímia célja önmagunk legmagasabb minőségeinek feltárása. Amikor ez megvalósul, feltölt bennünket a legmagasabb szintű
életerő-energia, megfiatalodunk, élettelivé válunk és rendelkezni fogunk a tudatos teremtéshez szükséges energiával.

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Lótusz terem
Belépő: 2000,-Ft

Július 4. csütörtök, 19-21 óráig:
A TUDAT ÉS A SZÍV ÖSSZEHANGOLÁSA

Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
A HATHOROK HANGFREKVENCIÁIKKAL A TUDATOT A SZÍVRE HANGOLJÁK
Tudatosságunk növekedése és a szívünk megnyitása egyéni szándékunkhoz és erőfeszítéseinkhez mérten zajlik. Ezen az estén ebben a folyamatban és a tudat szívre hangolásában kapunk támogatást égi segítőinktől.
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: 2000,-Ft

Július 6. szombat, 10-18 óráig:
SZEREPÜNK A CSALÁDBAN KRYONNAL ÉS A HATHOROKKAL
ENERGETIKAI EGYENSÚLY LÉTREHOZÁSA A HATHOROK HANGFREKVENCIÁIVAL
Ezen a programon a fizikai családunkban betöltött szerepünk tudatosításában és a családon belüli kapcsolataink energetikai egyensúlyának helyreállításában kapunk égi segítséget. Erre akkor is szükségünk van, ha kevés hozzátartozónk van, vagy nem tartjuk velük a kapcsolatot. Választott földi családunkkal szoros energetikai kapcsolatban állunk, ezért energia rendszerünk megtisztításához szükséges, hogy önmagunkban rendezzük, a helyére  tegyük a családtagjainkhoz fűződő viszonyunkat. A felismerések és az oldások segítenek a családi karma oldásában, és abban, hogy ne vigyük tovább a helytelen családi mintákat...
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Boróka terem
Belépő: 8000,-Ft

Július 12. péntek, 17-21 óráig: TÍZMILLIÓSZOROS NAP!
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
A beáramló mindenre kiterjedő, átalakító, megújító új energiák elősegítik az önmagunkon belül, életünkben és a világban, végbemenő változást. Ezt a folyamatot tudatosan segíthetjük a TÍZMILLIÓSZOROS NAP erejével.
A tibetiek szerint ilyenkor minden gondolatunk, szavunk, szándékunk, cselekedetünk lényegesen nagyobb teremtőerővel bír. Életünk minden pillanatában teremtünk, de ezeken a napokon szándékaink tőlünk függetlenül hatalmas energetikai támogatást kapnak. Ezeknek az energetikailag erős napoknak a figyelemmel kísérése az egész világon elterjedt.
Érdemes ezen a napon arra összpontosítani, hogy mit szeretnénk megteremteni, bevonzani, hogy életünk kiteljesedhessen, miben szeretnénk változni, milyen új gondolatmintával szeretnénk azonosulni, hogy szerető kapcsolatokat, bőséget, a teljességünket hozzuk létre. Kifejezhetjük elengedési szándékunkat mindazzal kapcsolatban, amitől meg szeretnénk válni, ami már nem boldogít bennünket. Legyen az elavult gondolatminta, rossz szokás, téves hiedelmek, túlélt élethelyzet, körülmény, személy, aki visszahúz, hátráltat, bármilyen minőség, ami már nem szolgál bennünket, nincs helye megújuló valóságunkban. A nap energiájának teremtőerejét felhasználhatjuk az egész emberiség felemelkedéséi folyamatának segítésére.
A valóságunkat mi magunk teremtjük, sokkal inkább, mint eddig bármikor. Ideje átéreznünk ennek a felelősségét és tudatosan élni teremtőerőnkkel. Belső világunk alakítja életünket. Ha másmilyen életet szeretnénk, a belső átalakulással kell kezdeni.
Azért tartjuk fontosnak ezt a programot, mert ha napközben nem is tudunk erre megfelelő mértékben figyelmet fordítani, este égi vezettetéssel megtehetjük.

A program közben 19 órától 19.30-ig szünetet tartunk.
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 3000,-Ft

Július 18. csütörtök, 19-21 óráig:
A RÉGI ÉS AZ ÚJ ENERGIA HATÁSA AZ ELKÖVETKEZŐ IDŐKBEN
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Jelenleg a Földön energiaváltás zajlik. A régi és az új energia harcát éljük.
A folyamatban a régi energia mindent megtesz az életben maradásért, nehezen adja meg magát. Mindez megnyilvánul az életünkben, a kapcsolatainkban, a politikában, a világban zajló eseményekben. A fény, az új tudatosság az. amivel meg lehet akadályozni és végül legyőzni. Ezen a programon abban kapunk útmutatást, hogy mi a fénymunkások feladata most itt a bolygón...

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: 2000,-Ft

Július 20. szombat, 10-18 óráig: A BENNÜNK LÉVŐ NŐI OLDAL,
NŐI MINŐSÉGEINK ERŐSÍTÉSE ÍZISSZEL ÉS MÁRIA MAGDOLNÁVAL II.
Az egyensúlyából kibillent ember létrehozta világunkat úgy tudjuk megváltoztatni, hogy először magunkban állítjuk helyre az egyensúlyt. A női minőségek erősítése teszi lehetővé, hogy az eddig férfias jellegű, a túlélésre és az elnyomásra alapuló világunkat egy együttérzésre, könyörületességre, elfogadásra, gondoskodásra alapuló új emberi élet váltsa fel. A bennünk lévő női és férfi energiák egyensúlyba kerülése nélkül nem tudunk felemelkedni. Ezen a programon égi segítőink a női és férfi oldal gyógyításában, a bennünk élő nővel való találkozásban, a nőiség megélésében gátló blokkok, korlátok feloldásában segítenek, hogy az egyensúly létrejöhessen.
A PROGRAMRA AZOK IS JELENTKEZHETNEK, AKIK NEM VOLTAK AZ ELSŐ ALKALMON!
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Boróka terem
Belépő: 8000,-Ft


Július 22. hétfő, 19-21óráig: A TELIHOLD EREJÉVEL!
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Minden telihold és újhold napja százszoros erővel bír. A Hold ereje és fénye kiteljesedésével hatást fejt ki testünkre, lelkünkre és elménkre. Ilyenkor válunk a leginkább alkalmassá, hogy elengedjük mindazt, ami már nem szolgál bennünket és kifejezzük új teremtési szándékainkat. Fontos az örök változással való megbékélés ahhoz, hogy ne okozzunk szenvedést magunknak azzal, hogy beleragadunk régi idejétmúlt helyzetekbe, mert valamikor jó volt, vagy olyan dolgokhoz ragaszkodunk, ami régen jól szolgált minket, de ma már nincs rá szükségünk. Ha engedjük a körforgást működni az életünkben, mindig lesz helye az újnak, az időszerűnek.
Ennek a napnak az energiája alkalmas arra, hogy tudatosan segítsük életünkben ezt a folyamatot.

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft

Július 25. csütörtök, 19-21 óráig: ÚTON A TELJESSÉG FELÉ I.
Ízisz-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
A teljesség, amikor megéljük a létezést anélkül, hogy abból bármit kizárnánk, vagy elutasítanánk. Amikor megéljük a teljességet, nem különülünk el a létezés semmilyen megnyilvánulásától. Nem szabunk korlátokat neki félelemből, előítéletből. Elfogadás nélkül, az elzárkózásunkkal nem tudjuk megjavítani a dolgokat, mert akkor nem tudunk hatni rájuk. Minél inkább eggyé tudunk válni a mindenséggel, lényünk annál inkább képes átalakítani a világunk árnyékos oldalát. Ezeken a programokon égi segítőink vezetnek bennünket ezen az úton, és segítségükkel tudatosíthatunk és feloldhatunk magunkban minden akadályt, ami ebben eddig gátolt minket.
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft

Július 29. hétfő, 19-21 óráig: A Bennünk és Életünkben rejlő Potenciálok, Lehetőségek felébresztése, megengedése.
Ezen a találkozón égi segítőink abban adnak tanácsokat, útmutatásokat, hogy ebben a kihívásokkal teli változó életünkben hogyan tudjuk felismerni az élet adta lehetőségeinket! Segítenek felébreszteni, felismerni a bennünk, a DNS-ünkbe kódolt információkat, amik segítenek a tovább haladásban! A Hathorok a hangrezgéseikkel, frekvenciáikkal további energia blokkokat oldanak amik megakadályoznak minket abban, hogy felismerjük ezeket a potenciálokat!
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Lótusz terem
Belépő: 2000,-Ft