Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

4-es-kep2_500.jpg

Élő médiumi közvetítések
2013. március

Ádám András és Lukácsi Mária médiumok
közvetítésében megszólalnak:
 Hathorok – Ízisz - Kryon – Mária Magdolna

 

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általunk közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási, gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.
A létrejövő erőtér lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.

Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások
a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtunk keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt
a jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.

 

Március 2. szombat, 10-18 óráig:
GYÓGYULÁS RAFAEL ARKANGYALLAL KRYONNAL ÉS A HATHOROKKAL
A belső és a külső világunk közötti harmónia hiánya belső konfliktust, fizikai szinten betegséget hoz létre. Még a gyakorlott fénymunkásoknál is problémát okoz ennek a harmóniának a hiánya. Ezen a programon égi segítőink vezetésével feloldhatjuk a két világ közötti ellentmondásokat, megtanulhatjuk hogyan érjük el, hogy a külvilág tükrébe nézve harmóniát érezzünk. Ezzel a belső konfliktusok és a fizikai testünk gyógyulását segíthetjük elő...
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Boróka terem
Belépő: 8000,-Ft

Március 7. csütörtök, 19-21 óráig:

Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
A tudatváltás, az emberiség világának magasabb szintre emelkedése folyamatában a különböző fázisok élhetőek. Ez könnyítés és nehezítés is egyben.
Mivel élhető az átalakulás alatti állapotok bármelyike, ezért motiváció híján megrekedhetünk valamelyik szinten. Az emberiség életének összetett, bonyolult színteréről van szó, mind a belső, mind a külső világunkban. Párhuzamosan és folyamatában kell megtörténni a váltásnak, úgy kell eltűnni a réginek és megvalósulni az újnak, hogy közben mindig van valamilyen kerete, rendszere az életnek. Ezért nem lehetségesek azok az elképzelések, amik szerint a váltás egyetlen, hirtelen, rendkívüli esemény eredményeképpen töténik meg...
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft


Március 14. csütörtök, 19-21 óráig: KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna-Földanya-Mihály Arkangyal (Stickel Gábor közvetítésében) élő médiumi közvetítés
Ennek a programnak az a célja, hogy a bennünk felmerülő, megválaszolatlan kérdésekre kapjunk válaszokat. Nem személyes, másokat is foglalkoztató témákban lehet kérdéseket feltenni. A kérdés jellegétől függ, hogy melyik entitás válaszol.

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft


Március 16. szombat, 10-18 óráig:
A KUNDALINI ENERGIA FELISMERÉSE, ÉRZÉKELÉSE, HASZNÁLATA
„...A Kundalini minden egyes ember személyes édesanyja, aki szereti gyermekét, és alig várja, hogy megadhassa neki a második születést. Megért minket, felemelkedik, amikor az Isteni Valósággal találkozik, és áthatol a kutacs területén...” Shri Mataji
Ezen a programon égi segítőink abban fognak segíteni, tanácsot adni, hogy hogyan tudjuk a fent leírtakat megtapasztalni, használni!

MagNet Ház (Sziddhárta)

Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 8000,-Ft

 
Március 20. szerda, 19-21 óráig: TAVASZI NAPÉJEGYENLŐSÉG!
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna-Földanya (Stickel Gábor közvetítésében) élő médiumi közvetítés
Minden évben várjuk a tavaszt, hogy ébredjen a természet és a Nap fénye és melege újra átjárjon bennünket. Ilyenkor felpezsdül az élet, új erőre kap minden élőlény.Több közvetítésben elhangzott már, hogy a napfordulók, napéjegyenlőségek, tripla dátumok olyan energiaátjárót nyitnak meg, amelyen erőteljesebben tudnak leáramolni a Föld és az emberiség felemelkedését segítő, támogató frekvenciák. Az idei tavaszi napéjegyenlőség eseményével megnyíló energiaátjárón az idáig megtapasztaltnál sokkal hatalmasabb erejű fény áramlik felénk. Ha megnyitjuk magunkat, a tavaszi napéjegyenlőség, napforduló alkalmával a megtisztulás, újjászületés, megújulás, a fény uralomra kerülésének energiái átmossák lelkünket. A múlt lezárása elengedhetetlen feltétele a megújulásnak.
Ilyenkor érdemes csoportokba gyűlni és közös meditációban kihasználni ezeket a különleges alkalmakat.
Az általunk közvetített entitások segítenek nekünk lehozni, befogadni és beépíteni a lehető legnagyobb mértékben ezeket a rendkívüli kódolt energiákat.

Fénysziget Gyógyközpont
Budapest XIII., Lehel út 5. I.em. 15/b. 17-es kapucsengő
Belépő: 2000,-Ft

Március 27. szerda, 19-21 óráig: A TELIHOLD EREJÉVEL!
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna-Földanya-Mihály Arkangyal (Stickel Gábor közvetítésében) élő médiumi közvetítés
Minden telihold és újhold napja százszoros erővel bír. A Hold ereje és fénye kiteljesedésével hatást fejt ki testünkre, lelkünkre és elménkre. Ilyenkor válunk a leginkább alkalmassá, hogy elengedjük mindazt, ami már nem szolgál bennünket és kifejezzük új teremtési szándékainkat. Fontos az örök változással való megbékélés, ahhoz, hogy ne okozzunk szenvedést magunknak azzal, hogy beleragadunk régi idejétmúlt helyzetekbe, mert valamikor jó volt, vagy olyan dolgokhoz ragaszkodunk, ami régen jól szolgált minket, de ma már nincs rá szükségünk. Ha engedjük a körforgást működni az életünkben, mindig lesz helye az újnak, az időszerűnek.
Ennek a napnak az energiája alkalmas arra, hogy tudatosan segítsük életünkben ezt a folyamatot.
Fénysziget Gyógyközpont
Budapest XIII., Lehel út 5. I.em. 15/b. 17-es kapucsengő
Belépő: 2000,-Ft


Március 30. szombat, 10-17 óráig:

ÉLETFELADATUNK FELISMERÉSE KRYONNAL ÉS A HATHOROKKAL
Életfeladataink kibontakozása az életünkben teljesen egyéni. Magunkkal hozott céljaink egyszerre szolgálják egyéni fejlődésünket és az egész részeként, valamilyen módon magát a létezést. Sok emberi lény már gyermekkorban tudja, érzi, hogy mi az amire vágyik, mi lesz jövőbeni hivatása. Hiszen akkor még tisztábban élnek bennünk a magunkkal hozott képességek, lehetőségek. Szerencsés az, akinél ezt felismerik a környezetében és segítik, támogatják a kibontakozás feltételeit. Azonban életfeladataink, céljaink sokkal összetettebbek a hivatás, szolgálat betöltésénél. Dolgoznunk kell azon részeinken, életterületeinken, amelyeket még fényesítenünk kell. A spirituális fejlődés magával hozza az egyre magasabb és magasabb szintű lehetséges feladatainkat.
A felismerésekben mindannyian máshol tartunk. Ezen a programon égi segítőink mindenkinél egyénileg adnak tanácsot, útmutatást az előrehaladásban. Segítenek elhárítani az akadályokat, érzelmi, szellemi és fizikai szinten, amik életfeladataink beteljesítése, céljaink elérése útjában állnak...

MagNet Ház (Sziddhárta)

Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 8000,-Ft

Március 30. szombat, 19-21 óráig: A HÚSVÉT MISZTÉRIUMA
Jézus-Mária Magdolna-Mária (Fehér Sarolta közvetítésében) élő médiumi közvetítés
Ezen az estén a Szent Család szeretné megosztani velünk
az előttünk álló ünnep valódi üzenetét és segíteni jelenlétükkel a lelki ráhangolódásban.
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft

 

 

kryon_kicsi_150.jpg