Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014 augusztusi program

 

kryon_feher.jpg

hathorok.jpg

 

 

 

 

Élő médiumi közvetítések

2014. augusztus

Ádám András médium közvetítésében megszólalnak:
 Hathorok – Kryon

 

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általam közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási, gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.
A létrejövő erőtér lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.

Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások
a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtam keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt
a jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.

 

Augusztus 02. szombat. 10-18 óráig: A lágyság, a finom energiák érzékelésének művészete! Kryonnal, Hathorokkal, Jézussal!

Az emberek belül, ott legbelül, igazából vágynak a gyengédségre, a lágyságra, a finomságra. Bár sokan tagadják, mert gyengeségnek tartják a lágy, finom energiákat. Minden emberben létezik egy "nő", a női energia. Ez az az energia, aminek vissza kell kerülnie az emberek életébe. A világ még egyenlőre egy kemény, rideg, érzéketlen világ. Olyan, amilyennek az ember teremtette. A mi feladatunk az, hogy újra a művészei legyünk ennek az energiának, ennek a tudásnak, hogy ez az energia újra elfoglalja méltó helyét az emberek életében, létezésében, hogy a világ újra egy egységes, összetartó, szabad, szerető világ legyen, amit szintén az ember teremt meg. Ezt sem kívül kell keresned, mert ez az energia és ez a tudás is ott van belül! Csak fel kell ébreszteni és hagyni, hogy tegye a dolgát. Ezen a találkozón égi segítőink abban segítenek, adnak tanácsokat, hogy hogyan lehetünk újra a művészei a lágy, finom energiáknak.

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Boróka terem
Belépő: 9000,-Ft


A programra bejelentkezés szükséges!
Ha jelentkeztek a szombati találkozóra, kérlek jelezzétek, hogy kértek-e ebédet! 3 fogásos indiai vega kaja, 1200,-Ft.


Augusztus 5. kedd, 18-21 óráig: Ne fogj mindent a spiritualitásra! Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal.

Az emberekkel ha valami "rossz" történik, (vagy fogalmazzunk úgy, hogy ha nem az egyén egója, elvárásai szerint történik valami), akkor keresnek valakit, vagy valamit, amire foghatják, akire kenhetik az egészet. Ez a mai világban úgy történik, hogy rá kenik, vagy fogják Istenre, a jósokra, prófétákra, spirituális tanítókra, politikusokra, munkahelyre, stb. - valakire. A felelősséget nem szabad másra áthárítani! Valóban nem egyszerű az életet élni most. De ha végre tényleg erőt veszel magadon és megteszed azokat a dolgokat, amiket kb. 25 éve tanácsolnak nekünk és végre abba hagyod a siránkozást, panaszkodást, vádaskodást, ítélkezést, akkor meg fogod látni, érezni, tapasztalni, hogy a valódi, igaz spirituális tanácsok, tanítások segítenek a tudatváltásban. Ami történik, vagy történt veled, azt úgy fogod fel, ( főleg ha még ezt is mondják neked ) hogy azt egy spirituális út, tanítás okozta, akkor a régi uralkodó energia rabja maradsz. Ha hagyod, hogy más félelemben tartson, irányítson, akkor a régi uralkodó energia rabja maradsz. Nagyon sok olyan ember van, akinek nem úgy jött össze az élete, a spirituális útja, ahogy azt Ő elképzelte, elképzeli! Ezért sokszor hallani azt, hogy ehhez vagy ahhoz ne menjél, mert rosszat tesz neked. Csak amit ő mond, az az igaz tanítás. Csupán azért, mert neki nem jön, vagy nem jött össze. Így aztán elhiteti azt, hogy a spiritualitás tehet mindenről. Mennyire lineáris ez! Ezen a találkozón égi segítőink nem azt akarják bizonygatni, hogy ez az egy út létezik a tudatváltáshoz, ( bár mindenki spirituális úton van, csak valaki ezt elfogadja, valaki nem ) hanem azt szeretnék, hogy végre felébredj az igazságra és higgy magadban! Igen is te rajtad múlik, hogy mi történik veled!   

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Bojtorján terem.
Belépő: 3000,-FtAugusztus 16. szombat, 10-18 óráig:
Kundalíni, az élet esszenciája! Kryonnal, Hathorokkal, Jézussal.

A Kundalíni. Sokan nem tudják, hogy mi az. Sokan meg megtagadják maguktól ezt az energiát, érzést. Csupán azért, mert valamikor elhitették az emberekkel, hogy ezzel az energiával bűn foglalkozni! Ettől félni kell! Sőt! Nagyon sokan vannak, akik azt akarják elhitetni, hogy aki spirituális útra lép, vagy az egyházhoz tartozik, azoknak tilos, mert ez bűnös energia! Ez visszafog a fejlődésedben. Pont ők azok, akik pontosan tudják, hogy ez nem így van. A Kundalíni energia segít abban, hogy elcsendesítsd az elmédet! A Kundalíni energia gyógyít! A Kundalíni energia életben tart! A Kundalíni energia nélkülözhetetlen az élethez! Csak nézd meg a statisztikákat, vizsgálatokat, amelyek kimutatták azt, hogy aki rendszeresen foglalkozik ezzel az energiával az frissebb, fiatalabb, egészségesebb, békésebb, kiegyensúlyozottabb. Jobban tud koncentrálni. Spirituális nyelven ez úgy hangzik, hogy "ébreszd fel a benned lévő kígyókat". ( mondjuk ettől tényleg sokan félnek )
Ezen a találkozón égi segítőink abban adnak praktikus tanácsokat, hogy hogyan tudjuk ezt teljes biztonsággal megtenni.                

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Boróka terem
Belépő: 9000,-Ft


A programra bejelentkezés szükséges!
Ha jelentkeztek a szombati találkozóra, kérlek jelezzétek, hogy kértek-e ebédet! 3 fogásos indiai vega kaja, 1200,-Ft.


FIGYELEM!!! IDŐPONT ÉS TEREM VÁLTOZÁS!!!!

Augusztus 22. péntek, 18-21 óráig: Tudatos tudattalanság! Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal.

A spirituális fejlődés alapja, hogy megtanuljunk önmagunk lenni, önmagunkban lenni. Ez a két dolog nem ugyanaz, de mindkettőhöz szükség van  arra a csendre, melyet meg kell teremtenünk, életünk részévé kell tennünk. Az önmagunkban lét sokszor unalmas, "mozgalommentes", így elménk egyéb lehetőségeket keres ennek megváltoztatására. Érzékszerveink segítségével leterhel bennünket, akadályozva önmagunk megismerését, spirituális fejlődésünket.
Hogy mi a megoldás ellene? A tudatos tudattalanság, vagyis "odafigyelve nem észrevenni" mindazt, ami nem szolgál minket, ami nem segíti egyéni fejlődésünket, ami akadályozza a szolgálatot. Tudatosan kell figyelnünk arra, mi az, amit nem szeretnénk beengedni életünkbe, az energiarendszerünkbe, ezáltal tartva fenn az egyensúlyt magunkban...
Ezen az estén segítséget, támogatást, útmutatást kapunk ahhoz, hogy megtanuljuk észrevenni és kizárni - tudatos tudattalanságban - mindazt, ami akadályoztat minket fejlődésünk útján, az emberiség és Gaia szolgálatában.          

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Boróka terem
Belépő: 3000,-Ft
Augusztus 31. vasárnap, 10-18 óráig: Az önkorlátozó programok elengedése, oldása, átkalibrálása! Kryonnal, Hathorokkal, Jézussal.

Sokszor nem is tudjuk azt, hogy mi miért történik velünk. Karma, Akasha, Elme, vagy minek, vagy kinek köszönhető az, ami velünk történik. Pedig a válasz ott van bennünk, ott van velünk, csak nagyon sokszor nem vesszük észre, mert nem férünk hozzá. Az emberben a "programok", a tudás úgy van, hogy az a megoldásra, a pozitív teremtésre fókuszáljon, az életet helyezze előtérbe. De még vannak és működnek is az önkorlátozó programok! Hogyan került oda? Ki tette oda? Én ilyet engedtem volna? Történtek engedély nélküli beavatások is, de történtek olyanok is, amikről elhitették velünk, hogy szükséges. ( beavatásokra semmi szükség a jelenkorban! ) Elhitették azok, akik nem akarják, hogy az ember tovább fejlődjön! Hittünk nekik, mert magasabbra helyeztük őket magunknál! Nem láttunk az álarc mögé, nem láttuk az igazságot! De 2012.12.21. óta ez elkezdett megváltozni! ( és nem az történt, amit sokan mondtak nekünk! ) Az ember elkezdett felébredni és kezdi látni a valóságot. Kezdi érezni! Kezdi tapasztalni az életet! Ezen a találkozón égi segítőink abban adnak tanácsokat, nyújtanak segítséget, hogy hogyan oldjuk fel a minket korlátozó téves eszméket, hiedelmeket, hogyan fordítsuk a javunkra, hogy végre már ne ellenünk, hanem értünk legyenek ezek az "programok".          

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: 9000,-Ft


A programra bejelentkezés szükséges!

Ha jelentkeztek a szombati találkozóra, kérlek jelezzétek, hogy kértek-e ebédet! 3 fogásos indiai vega kaja, 1200,-Ft.