Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014 júliusi program

 

kryon_feher.jpg

hathorok.jpg

 

 

 

 

Élő médiumi közvetítések

2014. július

Ádám András médium közvetítésében megszólalnak:
 Hathorok – Kryon

 

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általam közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási, gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.
A létrejövő erőtér lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.

Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások
a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtam keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt
a jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.

 

Július 05. szombat. 10-18 óráig: A mindent tudó ember: Kryonnal, Hathorokkal, Jézussal!

Az emberek lényüknél fogva mindent tudnak az élettel kapcsolatban, magukkal kapcsolatban, Földanyával kapcsolatban, az Univerzummal kapcsolatban, Istennel kapcsolatban. Az emberek tudnak teremteni! És csak jót tudtak teremteni egészen addig, amíg néhányan elbuktak és áttértek egy másik útra. Arra az útra, amit látunk a világban, ahogy élnek most az emberek, amilyen tudatosságon vagyunk, amilyen energiában élünk.
Ezen a találkozón abban szeretnének égi segítőink segíteni, hogy újra aktiválódjon bennünk ez a tudás. A mindent tudás! A programon aktiválás, tisztulás, gyógyulás, ébredés lesz és elkezdik beavatni a jelenlevőket az új tudatos ember minőségébe, energiájába. 


MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Boróka terem
Belépő: 9000,-Ft


A programra bejelentkezés szükséges!
Ha jelentkeztek a szombati találkozóra, kérlek jelezzétek, hogy kértek-e ebédet! 3 fogásos indiai vega kaja, 1200,-Ft.Július 7. hétfő, 18-21 óráig:
7:7:7 Energia befogadása: Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal.

A mai napon, a mai naptól beáramló energiák, -mert ezek az energiák is maradnak igen intenzíven a Földön egy darabig,- segítenek rendbe tenni az életünket minden területen. Emberi és párkapcsolati területen is. Segítenek abban is, hogy végre kiálljunk magunkért, hogy végre olyan kapcsolatokban éljünk ami jár az embernek. Hogy emlékezzünk a valóságra, szabadságra, a tudásra, hogy kik vagyunk és mire vagyunk képesek valójában.

Nézzük egy picit részletesebben a számokban is és a Tarotban is, hogy hogy is néz ki:


7. A "bűvös szám". Ha összeadjuk, 21-et kapunk! A "szerencse száma". Ha összeadjuk, 3-at kapunk! "A magyarok, a nők első szent száma".
A Tarotban így néz ez ki: Diadalszekér-Világ-Uralkodónő /RIDER TAROT/

Nézzük egyenként a lapok jelentését:

VII. Diadalszekér

A VI., azaz a döntés után áll a sorban, ha döntöttünk és felvállaltuk a sorsunkat, csak akkor tudunk elindulni rajta. A kép Ozirisz és Ízisz fiát, Hóruszt ábrázolja, amint visszatér a csatából győztesen. A Diadalszekér analógiája: a Hős elindul diadalt aratni, de a kép már a visszatérést ábrázolja. A Sorscsillag, vagyis a Szíriusz van a fején, mellén négyzet, ami a föld jelképe és elől a szárnyas napkorong, vagyis a Magasabb Én szimbóluma - alatta csavar, azaz, hogy az eget és a földet összeköti.

A sorsát ismerve és felvállalva elindul az útján a hős, azaz mi. :)

Ez egy belső szerep személyiségünk, egy belső kényszerünk, hogy megtaláljuk az utunkat, azaz az útkeresés. Mi a dolgom a világban? Miben vagyok sikeres? Mi az én utam? Utamon vagyok? (Meditációs témaként fogunk ezekkel foglalkozni.) Fontos még, hogy hősünk, azaz mi, nagyon spirituális beállítottságú. Az előre megírt sorsát, azaz fenti energiákat hozza le és valósítja meg magát itt lenn a földön a Magasabb Én irányítása alatt, ezért csak sikeres lehet, vagyis egyébként is csak így lehetünk sikeresek.

 - Ha a sorsunk ellen megyünk, mert mi nem úgy akarjuk, hanem másképp az nem fog menni. -

XXI. Világ

A világ lapja, régen a tarot tanítók azt tanították, hogy ide igyekszünk, de ez a köztes lét lapja. Ez az a hely, ahol már nem kell tanulnunk, mert mindent tudtunk, égen és földön otthon vagyunk és a helyünkön vagyunk. Ismerünk mindent és megtapasztaltunk mindent a földön, amit fenn az égen elterveztünk és tudjuk is használni. Neki már nem kell tanulni. Ez egy létállapot, befejeztük az utunkat. A XX., azaz a végítéletben megítéltek minket és a XXI amikor megpihenhetünk. Ez az a lap amikor, tudjuk a leckét és várunk. Megszelídítettük a négy legnagyobb földi kísértést, amit a X-ben, a sorskerékben vettünk fel tanulnivalóként: a hatalomvágyat, a haragot, a kéjvágyat és a siettetést. Uraljuk az elemeket, nincs fölöttünk hatalmuk. Ez egy égi lap.

Itt tudjuk meg kik vagyunk, itt kerül a helyére minden. Nyugalom és béke tölt el, helyünkön vagyunk. Otthon vagyunk.

III. Uralkodónő, Császárnő

Földi nő, az anyaság és a női hatalom jelképe. A gyarapodás, bőség, kényelem, otthon, nőiesség. Ez a földi otthonunk. A mondanivalója, hogy adjunk valamit a világnak. A nők gyereket szülnek, de ha nem, akkor bármit, ami a miénk és amihez van eszközünk. A császárnőnek mindene megvan ahhoz, hogy uralkodjon. Aki művész fessen, vagy írjon, zenéljen - bármit, amihez képessége van valakinek, azt hozza ki magából és adja a világnak.

Ha a hármat összeolvassuk, akkor azt üzenik, hogy ha felvállaljuk a sorsunkat és elindulunk az utunkon, akkor találjuk csak meg a helyünket és akkor tudjuk azt adni a világnak, amiért születtünk.

Ezen a napon ezek az energiák fognak felénk áramolni. A programon égi segítőink abban segítenek, hogy tudatunk, elménk képes legyen befogadni ezeket az információkat, hogy szívünk meg tudjon annyira nyílni, hogy a tudást merjük tovább adni!

Kryon azt mondja: "Emlékezz Lemúriai! Emlékezz!"

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Galagonya terem.

Belépő: 3000,-Ft


Július 19. szombat, 10-18 óráig:
A bennünk rejlő titkok feltárása: Kryonnal, Hathorokkal, Jézussal.

Valaha az ember előtt nem voltak titkok! Tisztában voltunk képességeinkkel. A múltban már gyerekkorunkban (sajnos ez nagyon sok helyen ma is így van!) tudatosan nem hagyták, hogy kibontakozzunk, hogy használjuk a képességeinket, mert néhányan egyeduralkodóvá akartak válni. Mélyen belénk ültették azt a tévhitet, hogy mi nem vagyunk rá képesek, csak a kiválasztottak és az arra érdemesek! Mennyi gyógyító, zeneszerző, sámán, fénymunkás nem aktiválódott emiatt! De eljött ez a kor, a vízöntő kora és a titok szép lassan már nem lesz titok! Ezen a találkozón égi segítőink abban adnak segítséget, hogy a bennünk rejlő erőt, képességeket már ebben az energiában elkezdjük felismerni, hogy igenis lehetsz te az életed rendezője, hiszen minden képességed meg van hozzá, csak a világ, a rendszer nem engedte, hogy ismert legyen előtted, hogy ki is vagy valójában. Na, készen állsz az igazságra? Elég bátor vagy? Hajlandó vagy bármit megtenni azért, hogy fellebbenjen a fátyol előtted? Akkor hajrá! Használd ki az energiák adta támogatásokat, lehetőségeket. Ne gatyázz!            

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Boróka terem

Belépő: 9000,-Ft

A programra bejelentkezés szükséges!
Ha jelentkeztek a szombati találkozóra, kérlek jelezzétek, hogy kértek-e ebédet! 3 fogásos indiai vega kaja, 1200,-Ft.Július 22. kedd, 18-21 óráig: Amikor Gaia diktál: Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal.

Minden tudatos létezési forma fejlődési folyamata magában hordozza annak lehetőségét, hogy a csoport energia abba az irányba erősödik, mely nem segíti a felemelkedési, spirituális tanulási, tudatváltási folyamatokat. Így van ez az emberiség esetében is. Ha megnézzük világunkat, saját magunk is láthatjuk, mely irányba mutatnak "lehetőségeink energiamutatói". Az emberiség - mint minden más létezési forma - szoros energetikai és fizikai kapcsolatban áll azzal a környezettel, azzal a létezővel, mely az életet képviseli számára - Gaiával. Amikor ezek az energiamutatók elmozdulnak és a potenciálok, az élet fenntarthatóságának biztonsága megváltozik, Gaia segítséget, útmutatást nyújt, elrendezi a fizikai és energetikai folyamatokat. Igen, segítséget ad, hogy az ember, az emberiség újra visszataláljon arra az útra, amely az élet, a létezés minden területét visszahelyezi a megfelelő energiakeretbe és ami az emberiséget továbbsegíti spirituális fejlődésének, tudatváltásának beteljesítésében.
Sok ember számára Gaia tevékenysége azt jelenti, hogy az ember nemkívánatos a bolygón, pedig ez nincs így. Aki eldöntötte, hogy elindul saját fejlődése, tudatváltása útján, már megtapasztalhatta azt a bölcsességet és támogatást, amit Gaia nyújt számára - megértette, hogy minden érte van, minden őt szolgálja, még ha azt másképp is éli meg a jelenben.
Mindannyiunk érdeke, hogy egy jobb, élhetőbb, az életet, a létezést tiszteletben tartó jövőt alakítsunk ki magunknak és mindannak, ami itt van velünk - beleértve a bolygót magát. Ezen a napon segítséget, tájékoztatást kapunk, mit jelent számunkra, mit tegyünk akkor, amikor Gaia "irányba állítja az energiamutatókat".          

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Rekettye terem

Belépő: 3000,-Ft