Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014 májusi program

 

kryon_feher.jpg

hathorok.jpg

 

 

 

 

Élő médiumi közvetítések

2014. május

Ádám András médium közvetítésében megszólalnak:
 Hathorok – Kryon

 

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általam közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási, gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.
A létrejövő erőtér lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.

Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások
a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtam keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt
a jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.

 


Ádám András programjait és további információkat már ezen a weboldalon is olvashatod:

www.hathorok.hu

 

 

Május 1. CSÜTÖRTÖK. 19-21 óráig: Szülő-Gyermek kapcsolat! Kryonnal, Hathorokkal.

Nehéz eldönteni, hogy ki tanít kit. A szülő a gyermeket, vagy a gyermek a szülőt. A válasz az, hogy mindenki tanít mindenkit. Ki mit vállalt fel ebben az életében az titok az ember előtt. Egész addig a pillanatig amíg be nem következik. Sokan pont azzal rontják el az egészet, hogy folyamatosan kérdeznek. Mindenre tudni akarják a választ. Én is ilyen voltam, aztán beismertem, hogy az nem visz előbbre. Pont ezzel késlelteti az ember a vállalt feladatok teljesítését. Ezen a találkozón abban szeretnének segítséget adni égi segítőink, hogy a szülők hogyan vegyék észre azt, hogy a gyermek éppen vállalt feladatát teljesíti, vagy csak éppen egy egós játszmát akar ránk erőltetni. Abban adnak tanácsot, hogy hogyan legyen egyensúlyban a szülő-gyermek kapcsolat ebben a mai igen változó világban.                       
 
MagNet Ház (Sziddhárta)

Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft

 

Május 5. hétfő, 19-21 óráig: Még több 2014-ről:
Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal.

Szó volt már részben a 2014-es évről és energiáiról. Most szeretnének még többet át adni nekünk a felismerés, és felkészítés évéről. Mi várhat még ránk, miket kéne nekünk embereknek tennünk, hogy minél előbb kialakuljon egy önzetlen emberibb világ.   

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem.
Belépő: 2000,-Ft

 

 

Május 12. hétfő 19-21 óráig: Az Új Ébredők: Kryonnal, Hathorokkal.

2014 az új ébredők éve is. Meglátjátok majd, hogy akik ezekben az időkben ébrednek fel, valamilyen szinten sokkal tisztábbak, egyszerűbbek. Ők nem a régi spirituális turisták, spirituális wellnessezők, akik megijednek egy kis feladattól - akik inkább a másikban keresik a hibát és a másikra mutogatnak, mert nem az ő egójuk szerint történnek a dolgok. Ők nem ilyenek. Ha te olyan vagy, aki nem egy spirituális turista, spirituális wellnessező, aki nem fél az életfeladatától, akkor a legjobb helyen vagy a megfelelő időben. A programon erről szeretnének többet mondani és tanácsot adni, hogy hogyan kezeld tudatosan ezt a fajta energiát, ezt a fajta tudást.         

MagNet Ház (Sziddhárta)

Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-FtMájus 14. szerda, 18-21 óráig: A Tiszta Élet: Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal.

Jelenleg a Földön zajló változásokat sokan nem értik, csak érzik - valamilyen formában. Ki így, ki úgy próbál fennmaradni a felszínen, próbálja kézben tartani a mindennapi életét. De vajon jól csináljuk? Mit is jelent ez nekünk a mindennapjainkban? Mit kérnek tőlünk égi segítőink? Mit tanítanak nekünk oly nagy türelemmel és kitartással, szeretettel - és vajon miért ilyen fontos, hogy végre megérezzük és megértsük? Mit jelent valójában a tiszta élet?

Gaia és az égiek útmutatásaival - ha úgy döntünk - elindulhatunk azon az úton, mely egyszer elvezet minket abba a tiszta életbe, amiről ezen a napon is szó lesz. A mai programot intenzíven támogatja a telihold energiája is.

A program két részből fog állni egy kis szünettel.       

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: Ha akarod ingyenes, ha akarod hozzájárulhatsz. A te döntésed! A befolyt összeg megy a Fénytestvérek Közhasznú Alapítványunk számlájára.

www.fenytestverek.huMájus 19. hétfő, 19-21 óráig: Az Egység létrehozása: Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal.

Ezen az estén abban szeretnének égi segítőink megerősíteni, hogy összefogó, együttérző egység  nélkül nagyon nehéz lesz emelni egy bolygó rezgését és az emberiség kollektív tudat rezgését,  tudatát megváltoztatni. Itt az ideje újra, hogy eldöntsd végre, hogy mit szeretnél. Önhatalmú életet élni, folyton harcolni, küzdeni valakivel, vagy egy egységes, összefogó, békés életet élni.

MagNet Ház (Sziddhárta)

Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft


Május 24. szombat, 10-18 óráig:
A Telepatikus képesség felébresztése: Kryonnal, Hathorokkal.

A telepatikus képesség minden emberben ott van, csak sok egyébbel együtt ezt is elhitették az  emberekkel, hogy ők nem képesek már rá, mert Isten megharagudott az emberre és elvette ezt a képességét is, ezzel büntetve az embert. Azt mondták, hogy csak kiválasztottaknak jár a telepatikus képesség. Ez nem így van! Lemúriában teljes tudatában voltunk ezeknek a képességeknek. A Hathorok telepatikusan kommunikálnak és ezt szeretnék megmutatni nekünk, emlékeztetni erre a képességre. A program folyamán aktiválások, felismerések, igen mély tapasztalások, ébredések várhatók. Ne feledjétek, csak az emberen múlik, hogy mikor ad engedélyt magának végre az ébredésre. Az energiák itt vannak és csak rád várnak. A tudás itt van, hisz itt is volt mindig.          

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Boróka terem
Belépő: 8000,-Ft

A programra bejelentkezés szükséges!
Ha jelentkeztek a szombati találkozóra, kérlek jelezzétek, hogy kértek-e ebédet! 3 fogásos
indiai vega kaja, 1200,-Ft.


Május 27. KEDD, 19-21 óráig:
Hangfürdő A Hathorokkal.

A Hathorok ezen az estén egy olyan hangfürdőben szeretnének részesíteni, ami alatt felismeréseket kaphatsz az életeddel kapcsolatban. Például, hogy most milyen vagy, de milyen vagy valójában. A hangok előidézhetnek gyógyulást. A program végén, ha te is azt szeretnéd, akkor sokkal békésebb lehetsz. A Hathorok a szeretet, a hang mesterei, a mi idősebbik testvéreink, így igazán otthon, családban érezheted majd magad és máshogyan távozhatsz.

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-FtMájus 31. szombat, 23-01 óráig:
Világmeditáció A Hathorokkal.

Csatolom azt a közvetítést ahonnan mindent megtudhatsz a mai programról. Rákattintva a linkre,  elolvashatod.

http://hathorok.hu/2014.03.26.html

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: 2000,-Ft