Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014 szeptemberi program

 

 

kryon_feher.jpg

hathorok.jpg

 

 

 

 

Élő médiumi közvetítések

2014. szeptember

Ádám András médium közvetítésében megszólalnak:
 Hathorok – Kryon

 

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általam közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási, gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.
A létrejövő erőtér lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.

Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások
a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtam keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt
a jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.

 

 

 

Szeptember 5. péntek 18-21 óráig: Túl sok a szemét!: Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal!

Az élet a bolygón átalakulóban van. Ahhoz, hogy megértsük a folyamatokat, megérezzük és meglássuk a lehetőségeinket, le kell tisztázni MINDENT magunk körül és magunkban. Számtalan olyan dolog tölti ki mindennapjainkat, melyre egyáltalán nincs szükségünk, csak elménk pillanatnyi vágyainak szüleménye, végeredménye. A kulcs a mi kezünkben van, nem fogja helyettünk senki megtenni a szükséges lépéseket a Tiszta Élet irányába, de minden segítséget megkapunk, hogy meglássuk ennek ösvényét. Ezen az estén égi segítőink beavatnak mindabba, ami számunkra a "szemetet" jelenti és útmutatást adnak eltávolításához, a rendrakáshoz és megéreztetik velünk, miért oly fontos ez a jelen energiákban.      

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Kankalin terem
Belépő: 3000,-Ft


Szeptember 19. péntek, 18-21 óráig: A jövő alagútja!: Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály arkangyallal.

A változás folyamata már javában tart, mi emberek pedig fent ülünk azon a vonaton, mely ezen a változáson megy keresztül. Le lehet szállni róla, bárki dönthet úgy, de ez mindenkinek az egyéni döntése lesz. Dönthetsz másképp is - hogy fennmaradsz a vonaton, mely egy olyan szakaszon halad végig, ahol nem látunk még tisztán, nem értjük, hová lyukadunk ki és miért is utazunk az Új Jövőnk felé. Ez a szakasz a Jövő Alagútja. De minden alagút végén ott a fény, mely egyre inkább beragyogja az előrehaladás során egyre közelebb és közelebb kerülő vonatot. Hogy miként kapcsolódik ez a jelenlegi életünkhöz? A válasz egyszerű: mert ezalatt van lehetőségünk minden olyantól megszabadulnunk, ami már nem szolgál minket, minden olyan új látásmódot elsajátítanunk, ami majd segíti az eligazodást abban a világban, mely az alagút végén vár minket...                 

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Bojtorján terem
Belépő: 3000,-FtSzeptember 23. kedd, 18-21 óráig: Eljött az idő!: Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal.

Az emberek várták, várják a nagy "bummot"! Hát most eljött! Mert eljött az idő, hogy végre komolyan vegyük az életet és a "spirituális fantázia világból" ki kéne lépni végre és a valósággal, valóságunkkal szembe nézni! Minden faladatot, ami az életünkben megjelenik, azt meg tudunk oldani! Beszélnek sokan, hogy Isten így, Isten úgy, a Felsőbb Énünk így, a Felsőbb Énünk úgy. Hiszünk bennük. Még az egyház is azt mondja, hogy Isten létezik,
(talán ez az egy, amiben egyetértünk). Isten nem ad nekünk olyan feladatot, amit ne tudnánk elvégezni! Eljött az idő, hogy végre azt csináljuk, amiért megszülettünk ebbe az életünkbe. Például azt, hogy spirituálisan ébredjünk! Hogy végre egy ember központúbb világot hozzunk létre! Tudjuk milyen, mert már éltünk így például Lemúria korában vagy Atlantisz idejében! Újra együtt kell éljünk Földanyával. Tehát eljött az idő az összefogásra valamiért és nem valami ellen! Legyen már végre vége a fantáziálásnak és végre gondolkozzunk reálisan! Ezen a programon segítenek a még mélyebb emlékezésre égi segítőink és mindenkinek a Felsőbb énje, vagy Mennyei Lelke, vagy hívd ahogy akarod.                   

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: 3000,-Ft