Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014. áprilisi program

 

kryon_feher.jpg

hathorok.jpg

 

 

 

 

Élő médiumi közvetítések

2014. április

Ádám András médium közvetítésében megszólalnak:
 Hathorok – Kryon

 

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általam közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási, gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.
A létrejövő erőtér lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.

Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások
a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtam keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt
a jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.

 


Ádám András programjait és további információkat már ezen a weboldalon is olvashatod:

www.hathorok.hu

 

 

Április 01.KEDD, 19-21 óráig: Ítélkezés, irigység, féltékenység, bosszú! Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal.

A ma élő emberek legalább 90%-a a címben felsorolt energiákban él. Hála az embereknek, ez a szám csökken. Szokták mondani, hogy "azt kapod az élettől, amilyen, ami vagy." Tehát lehet újra gondolkodni, hogy mit szeretnél! Ezen a találkozón a résztvevők segítséget kapnak abban, hogy felismerjék ezeket az energiákat, tudjanak velük mit kezdeni még akkor is, ha bennük is van ilyen energia.

Tudom, azt mondja mindenki, hogy "bennem nincs ilyen". Pont azok nem jönnek el egy ilyen témájú találkozóra, akikben pont ezek az energiák tombolnak. Én is ezt mondtam, míg egyszer csak találkoztam magammal egy "kanyarban"! :-)
Kryon azt mondja: "a döntés a tiéd és az élet majd visszaigazol."
Isten szeretete mindenkiben ott van! Legyél olyan bátor végre, hogy a felszínre engeded!

 
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem

Belépő: 2000,-Ft

 

Április 7. hétfő, 19-21 óráig: A régi hanyatlása: Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal.

A régi energia egy időre újra erőre kapott és töri a borsot az orrunk alá. Lehet, hogy néha csatákat nyernek azok, akik még azon dolgoznak, hogy a régi életben maradjon, de háborút nem. (sokan nem is tudják, hogy azon dolgoznak.) A régi uralkodó energia szép lassan elkezdett hanyatlani, gyengülni. Pont ennek a hatásait érezhetjük, láthatjuk az életünkben, a világban. Sok helyen egyre nagyobb a káosz, mert a régi kezd megszűnni, átalakulni, nem működni, az új meg még lassan épül fel. Mint minden, ez az energia, tudat váltás is rajtunk múlik, hogy mennyi időbe telik. A Fénymunkásoknak is össze kéne fogni. "Az ember az aki itt tartja a bolygón a régit." Kryon. Ezen a találkozón abban adnak segítséget, hogy az ember észre tudja venni, hogy ki az, aki azon dolgozik, hogy ne legyen tudat váltás és hogy hogyan kezeljük ezeket a felismeréseket.

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem.
Belépő: 2000,-Ft

 
Április 12. szombat, 10-18 óráig: Testünk fontossága, szerepe: Kryonnal, Hathorokkal.


Az emberi test. Nem is tudjuk, hogy a testünkön milyen nagy százalékban múlik a tudat váltás. Minden energia szint emelkedést a testünknek bírnia kell. Testünk maga az energia és azt tükrözi, hogy hol tartunk. (Kivéve, ha pont egy mutációs tüneten megyünk keresztül.) Vannak különböző energia testek, amik szintén reagálnak az energiákra, a változásra. Ezekről is lesz szó ezen a napon, de elsősorban a fizikai testről szeretnének egy energetikailag mélyebb ismertetést adni, hogy hogyan viselkedik, hogyan jelez nekünk a testünk. Segítséget kapnak a jelenlévők abban, hogy hogyan hallják meg azt, amikor a test, a DNS, a sejtek beszélnek, kommunikálnak egymással és velünk.     

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: 8000,-Ft

A programra bejelentkezés szükséges!
Ha jelentkeztek a szombati találkozóra, kérlek jelezzétek, hogy kértek-e ebédet! 3 fogásos indiai vega kaja, 1200,-Ft.


Április 15. KEDD, 19-21 óráig:
A Nap: Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal.


Ezen a találkozón a Napról lesz szó, hogy milyen kihívásokkal jár számunkra az a tevékenység, ami a Napban, a Napon megy, ment végbe. Mit tehetünk, tegyünk azért, hogy a Nap tevékenységek nagyon jó szövetségeseinké váljanak. Ezen a napon lesz telihold. Kryon biztos véletlenül kért meg, hogy ennek a találkozónak a Nap legyen a címe. :-) Mindkét égitest energiája intenzíven jelen lesz a program alatt is.

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft
 
 
Április 21. hétfő, 19-21 óráig: A régi hagyatéka: Kryonnal, Hathorokkal.


Amikor a régi energia, a régi tudatosság elkezd megszűnni az ember életében, általában nagy káoszt, ürességet hagy maga után. Ezt az időszakot hívják "a lélek sötét időszakának." A régi eltűnt, de az új még nem alakult ki. A szívekben, a tudatban új templomok épülnek fel. A jelenlévők abban kapnak segítséget, hogy hogyan takarítsák el a régi maradványait az életükből.        

MagNet Ház (Sziddhárta)

Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft


Április 26. szombat, 10-18 óráig: Félelmeink elfogadása, megértése: Kryonnal, Hathorokkal.


Ezen a találkozón újra egy kis félelem oldás lesz. A jelenlévők közelebb kerülnek ahhoz, hogy megértsék a félelmeiket, hogy valójában mitől is fél az ember. Oldások, tisztulások, felismerések, aktiválások lesznek a programon. Nagyon nehezen fogadunk el egy olyan dolgot, amit még nem látunk, csak néha érzünk. Ahogy meglátjuk, hogy  valójában mitől is félünk, rögtön jön a felismerés és a szokásos mondat: "Ettől féltem annyira?" Csupán azzal, hogy felismerted, elfogadtad, megértetted, ezzel el is engedted a félelmeidet.

MagNet Ház (Sziddhárta)

Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 8000,-Ft

A programra bejelentkezés szükséges!

Ha jelentkeztek a szombati találkozóra, kérlek jelezzétek, hogy kértek-e ebédet! 3 fogásos indiai vega kaja, 1200,-Ft.


Április 29. KEDD, 19-21 óráig: Hogyan próbál altatni a régi: Kryonnal, Hathorokkal.


Mint láthatjátok, ebben a hónapban sokat foglalkoznak, foglalkozunk a régi energiákkal. Ez a hónap pont arról szól, hogy tudjuk valamennyire, hogy hogyan próbál a régi altatni. Kezelni, oldani legyünk képesek mindezt. Egyben egy felkészítés is zajlik az előttünk álló időszakra, amely júniustól köszönt be. A régi energiát itt tartók pontosan tudják ezt és minden eszközt megragadva azon vannak, hogy ne ébredjen az ember a tudatára, a tudására, erejére. Ezen a találkozón abban kapunk segítséget, hogy felismerjük ezeket a próbálkozásokat és, hogy mit tegyünk, hogyan kezeljük. Végre az önző, hazug uralkodásra vágyó emberek ideje kezd lejárni. Vagy már lejárt, csak ők még nem tudják?    

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft