Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

4-es-kep2_500.jpg

Élő médiumi közvetítések
2014. március

Ádám András és Lukácsi Mária médiumok
közvetítésében megszólalnak:
 Hathorok – Ízisz - Kryon – Mária Magdolna

 

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általunk közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási, gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.
A létrejövő erőtér lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.

Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások
a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtunk keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt
a jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.

 


Ádám András programjait és további információkat már ezen a weboldalon is olvashatod:

www.hathorok.hu

 

Lukácsi Mária programjai és egyéb tudnivalók
már a következő honlapon is olvashatóak:

www.hatartalantudatossag.hu

 

Március 03.hétfő, 19-21 óráig: Az átalakulóban és megszűnőben lévő ember! Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal.

A ma élő emberek többsége még régi energiás, régi gondolkodású. A régi energia kezd eltűnni, átalakulni. Ez az energia váltás hatással van mindenkire és mindenre, ha akarja, ha nem. Küzdhetnek ellene, de hiába. Próbálják fenntartani a régit, ami egyre kevésbé élhető, működik. Évezredek óta altatják az embert azok akik uralni, uralkodni akarnak. Ők azt hitték, hiszik, hogy ez mindig így lesz. Láthatjuk a világban, hogy hogyan csúszik ki az irányítás a kezükből. Az alvó ember úgy hozzá szokott az irányításhoz, hogy  nem is mernek saját döntést hozni. Arra várnak, hogy majd jön valami, vagy valaki, ami, vagy aki megmondja vagy megcsinálja helyettük. Átmeneti segítséget kaphatnak, de megoldani nekik kell! Ezek az emberek kezdenek átalakulni és megszűnni. Az emberek elkezdenek felébredni és látni fogják az valóságot. Végre kezükbe veszik az életüket és azt fogják tenni ami nekik, az emberiségnek és Földanyának jó. Újra együtt érző nem ítélkező emberekké válhatunk, amilyenek eredendően is vagyunk. Szabadabb, boldogabb lények. Ezen a találkozón abban kapunk segítséget, hogy hogyan kezeljük ezt az átalakulási folyamatot.               
 
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem

Belépő: 2000,-Ft

Március 6. csütörtök, 19-21 óráig
A JÖVŐ BIZONYTALANSÁGA MIATTI FÉLELMEK, AGGÓDÁS ELENGEDÉSE ÍZISSZEL ÉS MÁRIA MAGDOLNÁVAL
Ízisz- Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
A jövő még nem létezik, így a hozzá kapcsolódó félelmeink, aggodalmunk sem valóságos. Mégis meg tudjuk keseríteni a jelenünket ezekkel az elme által gerjesztett érzésekkel és elválasztjuk velük magunkat a valóság megélésétől. Mindaddig, amíg nem engedjük el azt az illúziónkat, hogy kontrollálni akarjuk a jövőt, és görcsösen ragaszkodunk az elképzeléseinkhez, szenvedni és csalódni fogunk. Valódi biztonságot csakis magunkban teremthetünk, az önmagunkba vetett bizalmunk, belső erőnk felismerése által, a jelenben. Jelenlegi tudatállapotunk az, ami a leginkább meghatározza, hogy a jövőben milyen megtapasztalásokra van szükségünk a fejlődésünkhöz.
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Kankalin terem
Belépő: 2000,-Ft

Március 8. szombat, 10-18 óráig:
A TUDATTALAN BIZONYTALANSÁGÁBÓL A TUDATOSSÁG BIZONYOSSÁGÁBA VEZETŐ ÚT ÍZISSZEL ÉS MÁRIA MAGDOLNÁVAL
Ezen az egész napos programon égi segítőink támogatásával átadhatjuk magunkat az örök jelenben létező, bennünk lakozó lélek nyugalmának. Megnyugodni csak a jelenben tudunk. Annak elfogadásával ami van, és azzal a bizonyossággal, hogy minden úgy van jól, ahogy van. Megbékélhetünk az életünkkel, azzal, hogy mindig az történik, amire szükségünk van a fejlődésünkhöz. Az, hogy mire van szükségünk, mindenkori tudatállapotunkon múlik, a tapasztalásaink, felismeréseink által érhetünk el egyre magasabb tudatszinteket. Ha azt látjuk az életünkben, hogy mindig ugyanazokat a köröket futjuk, nem értettük meg a bennük rejlő tanítást, nem értünk meg a továbblépésre...
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Boróka terem
Belépő: 8000,-Ft
A programra előzetes bejelentkezés szükséges:
Telefon: +36 20 547-5067
E-mail:
izisz.maria@gmail.com
Ha jelentkeztek a programra, kérlek jelezzétek, hogy kértek-e ebédet!
3 fogásos vega kaja, 1200,-Ft.


Március 10. hétfő, 19-21 óráig: Átalakulási és mutációs tünetek: Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal.

Rengeteg szó esik az energiákról, az átalakulásról. De kevés arról, hogy ez mivel, mikkel jár. Ezen a találkozón arról szeretnének tájékoztatást adni, hogy milyen tünetei, jelei vannak annak, hogy mi elindultunk ezen az folyamaton. Mind testi, mind lelki, mind fizikai életünkben. És hogy hogyan kezeljük. Lehet majd kérdezni, elmondani,  hogy egyénileg ki mivel találkozik, mit tapasztal.

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem.
Belépő: 2000,-Ft

 

2014. március 13. csütörtök, 19-21 óráig
A TUDAT FÉNYE ÍZISSZEL ÉS MÁRIA MAGDOLNÁVAL
Ízisz- Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
A magasabb tudatosságban minden dolog új, mélyebb értelmet nyer bennünk. Önmagunkról, az életről alkotott elképzeléseink teljesen átalakulnak. A dolgok mélyén felfedezzük a rejtett összefüggéseket és azt, hogy létezik egy magasabb rendű akarat, aminek mindennel és mindenkivel célja van. Miután ezt felismerjük, elkezdünk megbízni ebben az akaratban és ráhangolódunk, összhangba kerülünk vele és ezzel együtt az élettel. Felhagyunk a kereséssel is, hiszen minden ott van bennünk és az életünkben, amire éppen szükségünk van ahhoz a megtapasztaláshoz, ami tovább visz a nagyobb megértés, a magasabb tudatosság felé. Égi segítőink abban támogatnak bennünket, hogy a felszín alá nézzünk és fényt vigyünk a tudattalanság sötétségébe.
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Kankalin terem
Belépő: 2000,-Ft


Március 15. szombat, 10-18 óráig: Emlékezz: Kryonnal, Hathorokkal.

Ezen a találkozón a jelenlévők abban kapnak segítséget, hogy sejtszintű emlékezés induljon el saját magukkal kapcsolatban. Eljött az idő, hogy most már ne csak beszéljünk róla hanem csináljuk is. Az éber tudatunkba hívhatjuk az isteni önvalónkat és ott is tudjuk tartani. Az Univerzum, az emberek, Földanya, a Teremtő már azt szeretnék, hogy emlékezzünk. Nagy szükség van az összefogásra. Az ősi tudás ott van mindenkiben, segítsünk neki, hogy része legyen újra az életünknek úgy mint Lemúriában. Kryon azt mondta "Emlékezz öreg lélek. Emlékezz arra, hogy ki vagy. Egy bölcs lélek, egy bölcs ember vagy."

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: 8000,-Ft

A programra bejelentkezés szükséges!
Ha jelentkeztek a szombati találkozóra, kérlek jelezzétek, hogy kértek-e ebédet! 3 fogásos indiai vega kaja, 1200,-Ft.Március 17. hétfő, 19-21 óráig: A Magyar nép szerepe és feladata: Kryonnal, Hathorokkal.

Ezekben az időkben várható, hogy szép lassan megmutatkozik az amit Kryon a múltban mondott Lee Carroll közvetítésében: "Ezen a helyen, egy spirituálisan fejlett nép előőrse gyűlt össze. Mindenki egy evolúciós lény. Spirituális bélyeget hagytok Európán, amely új folyamatokat indít be, új közvetítéseket, új gyógymódokat hoz el. Mind itt van mindez. Mind megtalálható abban a tudatformába, aminek a neve Magyarország."

Ezen az találkozón még mélyebben szeretnének beszélni erről égi  segítőink.

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft

 

Március 20. csütörtök, 19-21 óráig:
TAVASZI NAPÉJEGYENLŐSÉG, A FÉNY ÚJJÁSZÜLETÉSE ÍZISSZEL ÉS MÁRIA MAGDOLNÁVAL
Ízisz- Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
A tavaszi napéjegyenlőség a megújulás, az új élet szimbóluma.Új ciklus kezdődik, itt az újrakezdés ideje. Lehetőségünk van megszabadulni a magunk mögött hagyott időszak fölösleges, régi terheitől, elengedni a megfáradt energiákat, megtisztulni. Ugyanakkor mindezek helyére beengedni a friss, új élettel és fénnyel teli energiákat, melyek az ilyen és ehhez hasonló csillagászati események alkalmával megnyíló energiakapun érkeznek az univerzumból. Égi segítőink támogatásával tudatosan segíthetjük az új energiák beépülését, ami új lendületet ad az életünknek és megerősíti a megújulásra való képességünket az életünk minden területén.
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Kankalin terem
Belépő: 2000,-Ft

 

2014. március 27. csütörtök, 19-21 óráig:
BELÜL KÉSZEN LENNI ÍZISSZEL ÉS MÁRIA MAGDOLNÁVAL
Ízisz- Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Mindenkori érzelmi és szellemi állapotunk formálja az életünk alakulását. Nem azt vonzzuk be amit szeretnénk, hanem azt, amik vagyunk. Ha tudatosan körülnézünk az életünkben és megvizsgáljuk a bennünk lévő érzéseket, azt, hogy hogyan gondolkodunk, megláthatjuk az összefüggéseket, felismerhetjük azokat a programokat magunkban, amikkel szabotáljuk a vágyaink, céljaink valóra válását, hogy az éltünk olyan legyen, mint amilyennek szeretnénk. Minden külső megtapasztalás azért történik velünk, hogy felismerjük és kijavítsuk hibás működésünket. Ha ezt elmulasztjuk, hiába változtatunk kívül, csak a megtapasztalás körülményei fognak változni. Minden valódi vágyunk akkor érkezik el az életünkbe, amikor beül készen állunk rá. Ezen az estén égi segítőink abban támogatnak bennünket, hogy életünk fölé emelkedve, magasabb szemszögből rálátva megvizsgáljuk, hogy mivel akadályozzuk annak a vágyunknak a megvalósulását, ami most a legaktuálisabb számunkra az életünkben.
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Kankalin terem
Belépő: 2000,-Ft
 

Március 29. szombat, 10-18 óráig: Tudatos emberré válás: Kryonnal, Hathorokkal.

Ezen a találkozón a jelenlévők abban kapnak segítséget, hogy hogyan legyünk tudatosabbak az életre, életünkre. Sok szó esett már arról, hogy hogyan korlátozzák az uralkodó energiák, és az emberek egymás tudatát. Mindenkinek a segítői, tanácsadói támogatást és segítséget adnak abban, hogy szembe merjünk nézni önmagunkkal, a "tudatlanságunkkal", hogy végre tényleg megélhessük önmagunkat. A találkozón aktiválódni fog a tudatos énünk, aki szintén mi vagyunk! Nagyon sokan nem mernek szembe nézni a valósággal, önmagukkal. Mások elvárásainak a rabjai vagyunk. Egy eltűnő, átalakuló rendszer foglyai vagyunk! Ahhoz, hogy az új tudatos energia felébredjen a földön, a szívekben, az agyakban, ahhoz a réginek teljesen el kell tűnnie! Csak az maradhat ami az újat támogatja, segíti. Továbbra is egy DNS szintű emlékezési folyamat folytatódik.

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Kankalin terem
Belépő: 8000,-Ft

A programra bejelentkezés szükséges!
Ha jelentkeztek a szombati találkozóra, kérlek jelezzétek, hogy kértek-e ebédet! 3 fogásos indiai vega kaja, 1200,-Ft.


 

Figyelem! Időpont változás!


Március 24. hétfő, 18-21 óráig: Plejádi energiák: Kryonnal, Hathorokkal, a Plejádiakkal és Földanyával.

A program két részből fog állni egy rövid szünettel. Az első részben a Hathorok és Földanya osztanak meg velünk információkat. A második részben pedig Kryon és a Plejádok lesznek érezhetőek. A találkozó egyik célja,hogy a jelenlévők megérezhessék a Plejádok energiáit,hogy a jövőben, amikor eljutunk arra a rezgésszintre,tudjunk velük együtt dolgozni.                                                                                                                                                                                                                      

A Plejádok fénylények és a Plejád csillagrendszerben élnek. Végigélték a fejlődés körét, és az 5. dimenzió tiszta fényében teljesítik be küldetésüket. A Naprendszer és a Föld történelme folyamán számtalanszor szálltak alá a Plejádok papnői gyógyítani és tanítani. Testet öltve vállalták az önzetlen, szerető szolgálatot a feltétel nélküli szeretet és elfogadás példáit, illetve az öröm és kreativitás fontos lélekenergiáit. A küldetésük az emberi tudatosság fejlesztése: Krisztusi tudatot akarják átadni nekünk. forrás: internet
Az a földönkívüli humanoid népcsoport, aki a Plejádok csillagképből érkezett és úgy kb. 100.000 évvel ezelőtt nemesítette az itt élő egyik emberi fajt a sokból. Ez vált mára egyeduralkodóvá a bolygón, ezek vagyunk mi. forrás: kryon.hu


MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft