Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017 december

 

 

kryon_feher.jpg

hathorok.jpg

 

 

 

 

Élő médiumi közvetítések

2017. December
 
Ádám András médium közvetítésében megszólalnak:
 Hathorok – Kryon

 

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általam közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási, gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.
A létrejövő erőtér lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.

Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások
a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtam keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt
a jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez

 

Üdvözlünk mindenkit, sziasztok!

Nagy szeretettel ajánljuk figyelmetekbe az alábbi programot!

December 16. Szombat 10.00-16.00 óráig: 2018! A Mesterek érzékelése a Mesterré válás lehetősége! Kryonnal, Hathorokkal, Jézussal!

2018 a Mesterek éve! A Mesterek energiáinak a félerősödése. Ez az év ebben az energia ciklusban az első olyan év, amikor felerősödnek azon Mesterek energiái, akik személyesen hozzánk kapcsolódnak. Ne feledjük, egy 11-es számú évről van szó.
Lehetőség lesz arra, hogy az emberek tiszta kapcsolatot hozzanak létre a saját vezetőikkel, mestereikkel, önmagukkal.
A bennünk lévő mester tudat is elkezd aktiválódni. Lehetőség nyílik arra, hogy a belső vezetőinkkel végre kapcsolatba tudjunk lépni. Érezzük őket. Érezzük önmagunkat.
A Hathorok kérésére lett ez a dátum kialakítva, mert december 18-a Újhold napja.
Az elmondásuk szerint 18-án elindul egy olyan energia hullám, ami segíti az embereket a sejt szintű emlékezésben, megújulásban.
Ezen a napon a jelenlévők intenzív segítséget, felkészülést kapnak arra, hogy minél könnyebben tudják befogadni a 2018-as év Mester energiáit, és hogy később tovább tudják adni az információt azoknak, akik nem voltak jelen.
A nap folyamán a Hathorok mellett Kryon, Jézus, és egy olyan "energia" fog segíteni, melyet Egyiptomból jól ismerünk! Ő nem más, mint Anubisz!
Róla többet a programon.
Bár a program 16.00-ig van ki írva, előfordulhat, hogy egy kicsit tovább tart majd. Nagyban függ a jelenlévők elszántságától, befogadó képességüktől.
 
Ebéd szünet nem lesz! Ez azt jelenti, hogy nem megyünk el enni. Természetesen ott helyben, hozott ennivalót a teázóban el lehet fogyasztani.           


Helyszín: Budapest XX. Pesterzsébet, Vörösmarty u. 8. Gyöngyház Központ.

Belépő: 6000,-Ft

A programra bejelentkezés szükséges, amit az andras.kryon@gmail.com e-mailre megtehetsz!

Nagy szeretettel várunk mindenkit!

András, Évi!