Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017 június

 

 

kryon_feher.jpg

hathorok.jpg

 

 

 

 

Élő médiumi közvetítések

2017. Június
 
Ádám András médium közvetítésében megszólalnak:
 Hathorok – Kryon

 

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általam közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási, gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.
A létrejövő erőtér lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.

Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások
a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtam keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt
a jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez

 

Üdvözlünk mindenkit, sziasztok!

 
Nagy szeretettel hívunk mindenkit az alábbi programunkra:
 
Június 24. Szombat 10.00-18.00 óráig: Tantra meditáció. Kryonnal, Hathorokkal, Jézussal!

Oly sok mindent hallani a tantráról és annak ösvényeiről. Aki nem hallotta volna még, csak Indiában legalább négy féle irányzata van és egyik sem ismeri el a másikat! Ezért is szoktam azt mondani, hogy mindenki tapasztaljon és döntsön, hogy melyik irányzatot választja! De ő döntsön és ne más!
Amit mi adunk át az felöleli a lineáris és spirituális részt is. A Hathorok, Ízisz, Jézus, Mária Magdolna, Kleopátra segítségével igen mély betekintést kapunk a tantra energiába. Mint mindenben, itt is rengeteg olyan tanító van aki azt mondja, hogy csak az övé a helyes irány! Rengeteg olyan látó van aki látja, hogy a másik milyen veszélyes! Ahelyett, hogy hagynák az embert dönteni, hogy ő válassza ki az irányt. A tantra pont a szabadságról a felszabadultságról szól. Ezért is fontos foglalkozni a lineáris és a spirituális résszel! Mindenki máshol tart és ezt tiszteletben kell tartani. De! De a tantrikának is el kell fogadni, hogy ő hol tart. Senki sem tudatos mesterként kezdte! Aki úgy dönt, hogy elindul a tantra útján, annak tudomásul kell vennie, hogy át kell venni az alapokat. Otthonosan, szabadon kell közlekedni az "előszobában", és nincs olyan, hogy én már mindent tudok, mindent látok, mindent érzek! Ezt egy tiszta tanító pontosan tudja, és e szerint tanítja a tantrát. Csak egy példa: egy tiszta tanító nem utasít el senkit, hanem meghallgatja az érdeklődőt és ezután dönti el azt, hogy ő tud-e segíteni neki, vagy, hogy kihez irányítja.

Egy idézet Oshotól:

A nemi vágyat csak akkor fogod megérteni, ha majd úgy mozogsz az érzéseid között, mint költő a virágok között – csak akkor. Ha bűnösnek érzed magad, ha sietsz, a nemi aktus az marad, ami most: egy őrült rohanás. (…)

A tantra azt mondja: csinálhatsz, amit akarsz, csak közben figyeld magad! A tantra nincs semmi ellen, de nem akarja, hogy alvajáró módjára cselekedj, tudatosság nélkül, gépiesen. Ez a módszer titka: ha tudatosan cselekszel, az energia átalakul. Fogadd el, légy hálás, hogy van szexualitásod, haragod, kapzsiságod…Légy hálás mert ezek azok a rejtett források, amiket aztán át lehet alakítani, amik elvezetnek a rejtélyhez. Ha a szex átalakul, szeretetté válik…a salak leválik a tiszta szerelemről.

Tehát ez a program is, amit most is tartunk, csupán azt szeretné megmutatni, hogy milyen jó dolog szabadnak lenni! Hogy nem is olyan rossz átalakulni! Végre élni az életet. Felszabadulni. Nem csak ez a meditáció segít ebben. Bármelyik, amelyik hagyja, hogy szabad légy!

Tehát:


Június 24. szombat 10.00-18.00 óráig: Tantra meditáció. Kryonnal, Hathorokkal, Jézussal!


Helyszín: Budapest XX. Pesterzsébet, Vörösmarty u. 8. Gyöngyház Központ.

Belépő: 10.000,-Ft

A programra bejelentkezés szükséges, amit az andras.kryon@gmail.com e-mailre megtehetsz!

Nagy szeretettel várunk mindenkit!

András, Évi, Brigi!