Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Halld meg Földanya szavát!
Egy nap Pepper Lewis-szal, Gaia legautentikusabb közvetítőjével

„Légy egy tudatos közösség része, és tudd, hogy egyedi és megismételhetetlen teremtő lény vagy.”

Érdekes és jelentőségteljes időket élünk. Nemcsak az emberi életünk alakul át óriási sebességgel manapság, a bolygónkon is rengeteg különös, félelmetes és tragikus változás zajlik, melyek szorosan összefüggnek egymással. Az előttünk álló időszak tartogathat még embert próbáló meglepetéseket és könnyen lehet, hogy gyors döntésekre és tettekre lesz majd szükség. Ha szeretnél harmonikus és boldog életet élni, ideje életedet a Földdel összhangba hozni. Egyikőnk sem odázhatja már el a saját környezetéért való felelősségvállalást és cselekvést.

Földanyák, Gaia érző, saját tudatossággal rendelkező lény, aki vállalta, hogy saját testében ad otthont az emberiség már javában zajló nagyszabású átalakulásának. Gaia az emberiség partnere, gondviselője és egyben minden élet forrása is a Földön. Ha képesek vagyunk ráhangolódni szeretetteljes lényére, ezek a változások mindannyiunk számára könnyebbek lesznek. Ez egy olyan kölcsönhatás, amelyben minden egyes ember, mindenki számít – Földanyával együtt alkotunk egységet!

Pepper Lewis, Gaia 15 éve legismertebb közvetítője, felbecsülhetetlen információkat oszt meg velünk a jelenünkről és a várható jövőnkről médiumi üzenetek formájában.
Bemutatja, mi zajlik jelenleg a Földön, és megvilágítja a nagyszabású változások spirituális okait. Hogyan alakul át a Föld és az ember tudatossága? Milyen lehetőségek állnak előttünk a saját életünkben és a bolygó szintjén? Gyere el a Pepper Lewis által tartott 1 napos workshopra, hogy választ kapj ezekre a kérdésekre!

A közvetítések mellett a hallgatóságnak lehetősége nyílik arra, hogy kérdéseket tegyen fel közvetlen környezetével kapcsolatban is.
Gaia üzenetei, bár az emberiség egészére érvényes bölcsességet közvetítenek, mindenkit célzottan és egyénileg érintenek meg. Valószínű, hogy érezni fogod Gaia mélyreható energiáit és felismered gyakorlatias útmutatásait életed számos területén.

Gaia a mi anyánk, aki feltétel nélkül szereti minden gyermekét, és nem ítélkezik, még azok felett sem, akik sérelmet okoznak neki, akár nemtörődömségből, akár arroganciából. Ha nem vesszük figyelembe Földünk igényeit és kéréseit, akkor viszont a saját életterünket pusztítjuk el, saját evolúciós fejlődésünket törjük derékba.

Pepper Lewis

Pepper Lewis közismert író, tanító és médium. Több mint 15 éve ő Földanya (Gaia) üzeneteinek első számú közvetítője, aki szerte a világon sokakhoz juttatta el Gaia egyedülálló bölcsességét és útmutatását. Közvetítései gazdagok, tisztán érthetőek és mélyenszántóak. Gaia szavai enyhülést hoznak és felemelnek, de nem mentesek a szigortól, az együttérzéstől és a humortól sem.
Angol nyelvterületen számos hanganyaga és öt könyve jelent meg.


1 nap Pepper Lewis-szal és Gaia-val

Időpont: 2011. 09. 26. (HÉTFŐ) 10-17 ÓRÁIG
Helyszín: MOHA Ház, 1143 Budapest, Gizella út 42-44.
Ára: 13 000 Ft

Helyfoglalás érkezési sorrendben!

Megközelítés:

Gépjárművel:
Budáról az Árpád-hídon áthaladva Pestre a Róbert Károly körúton, majd a Hungária körúton a Thököly úti kereszteződés után 300 méterre a Semsey Andor utcán jobbra, majd az első utcán, a Gizella utcán, ismét jobbra.
Pestről a Thököly úton haladva Zugló felé a Hungária körúton jobbra kanyarodva, majd 300 méterre a Semsey Andor utcán jobbra, majd az első utcán, a Gizella utcán ismét jobbra.
Az épület a bal oldalon található. A környező utcákban jó a parkolási lehetőség.

Tömegközlekedéssel:
1-es villamossal, vagy 7-es, 173-as buszokkal a Thököly út–Hungária krt. kereszteződéséig. Onnan a Thököly úton a város felé tartva az első kereszteződés balra a Gizella út, az épület a jobb oldalon található.

Térkép

Étkezési lehetőség: a MOHA Ház éttermében a la carte rendszerben.

Bővebb információért a jegyvásárlásról kérlek hívd munkanapokon 10–18 között a
06-30/717-2012 számot.

Fizetés banki átutalással Euróban is lehetséges.
A jegyeket postán ajánlott küldeményként kézbesítjük.
Kérjük, hogy ÁFÁ-s számla igényeiteket előre jelezzétek!

Szeretettel és a mielőbbi viszontlátásig:

Nagy László Zoltán